Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nemanja Bojović

U pucnjavi u Zemunu ranjen pripadnik Zemunskog klana, policija blokirala dio grada

srpska policija
Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
17.01.2023.
u 22:50

Bojović je bio u društvu još jednog muškarca kada je u njihovom smjeru pucao za sada nepoznati napada. Drugog muškarca metak je okrznuo.

U Zemunu je na snazi velika policijska akcija Vihor nakon ranjavanja Nemanje Bojovića zvanog Hemija, sina ubijenog Gorana Bojovića Amonijaka. 

Bojović je bio u društvu još jednog muškarca kada je u njihovom smjeru pucao za sada nepoznati napadač, piše Telegraf. Drugog muškarca metak je okrznuo. 

Nemanja Bojović je bio pripadnik Zemunskog klana. Tijekom 20008. godine završio je u zatvoru nakon zaplijene 1.9 kilograma amfetamina. Tada je osuđen na šest godina zatvora zbog pokušaja ubojstva, reketarenja i razbojništva. 

Njegov otac Goran Bojović Amonijak likvidiran je 1992. godine kao istaknuti član srpskog podzemlja.

Komentara 6

DU
Deleted user
00:54 18.01.2023.

Promijenili ste dizajn ali nivo članaka ostao vam je isti. Možda bi bilo bolje da ste poboljšali kvalitetu članaka a dizajn ostavili isti

MA
Marko1337
23:15 17.01.2023.

Zemun, stari hrvatski grad postao je srpsko smetište, leglo kriminala i zločinaca

JA
jasamopet
18:37 22.01.2023.

stari srpski grad Dubrovnik

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije