Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAĐENA U KOLICIMA NA ULICI

Detalji slučaja iz Srbije: Susjedi tvrde da je majka već ostavljala bebu, otac živi s drugom ženom

Ilustracija
Pixabay/Ilustracija
11.01.2023.
u 18:01

- Kakva osoba može ostaviti dijete na hladnoći. I to ne jednom. Mlada je, ali opet, to ne može biti opravdanje - navode stanovnici Kragujevca o 21-godišnjakinji koja je uhićena

Žena iz Kragujevca u Srbiji ostavila je bebu staru godinu dana u kolicima na ulici u ponedjeljak iza ponoći, a kolica i dalje stoje kod ulaza u zgradu. Susjedi, navode, ne mogu shvatiti što je majku natjeralo da tako napusti dijete, a oglasio se i muškarac koji je bebu pronašao. 

- Sve ovo je jako tužno. Treći put već ostavlja jadnu bebu. To je izvanbračno dijete s čovjekom koji ovdje živi s drugom ženom. On nikada nije sišao vidjeti dijete - rekao je jedan od susjeda, prenosi Blic.

- Kakva osoba može ostaviti dijete na hladnoći. I to ne jednom. Mlada je, ali opet, to ne može biti opravdanje - navode stanari. 

Bebu je našao i spasio prolaznik Miloš koji je opisao što se dogodilo u noći između 9. i 10. siječnja. 

- Vraćao sam se iz teretane i kod ulaza u zgradu smo vidjeli kolica. Moja je sestra bila sa mnom. Vidjeli smo da nema nikoga, a onda smo prišli kolicima, pomislili smo da su prazna. Kada smo se približili, vidjeli smo kako se pomiču ručice - rekao je Miloš te dodao kako su, uplašeni za dijete, pozvali pomoć

- Uplašili smo se jer nismo znali što se događa. Malo dijete, noć, kolica i ne zna što da kažem. Pozvali smo policiju i hitnu i ostali pored djeteta dok nisu došli i odvezli je u bolnicu - ispričao je Miloš. 

Kako su jučer pisali lokalni mediji, dijete je odvezeno u UKC Kragujevac te je nakon pregleda utvrđeno kako nije ozlijeđeno.

Portal Danas.rs navodi kako je majka koja je ostavila bebu uhićena. Riječ je, navodi se, o 21-godišnjoj G.P. Dijete je smješteno u hitnu udomiteljsku obitelj. 

Ključne riječi

Komentara 2

XA
xaron
21:32 11.01.2023.

…kakva to majka može ostaviti bebu…niko ne pominje oca i ako je on davno ostavio tu istu bebu. Koja hipokrizija.

DU
Deleted user
18:41 11.01.2023.

Zar u Hrvatskoj nema ništa zanimljivo nego nam stalno servirate crnjake iz komšiluka. Prestanite, molim.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije