Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAGIČAN SLUČAJ

U Zaraznoj preminuo 11-godišnjak, jučer primljen u bolnicu s COVID-19

Zagreb: Klinika za infektivne bolesti "Dr. Fran Mihaljević" dvije godine nosi se s pandemijom covid-19
Foto: Igor Soban/PIXSELL/Ilustracija
1/2
21.01.2022.
u 14:32

Njegovi prijatelji i susjedstvo u zapadnom dijelu grada šokirani su ovom nenadanom tragedijom

Jedanaestogodišnji dječak iz Zagreba preminuo je jutros u Klinici za infektivne bolesti "Dr. Fran Mihaljević", potvrdio nam je prof. Goran Tešović, pročelnik Zavoda za infektivne bolesti djece u Infektivnoj. 

Dječak je zaprimljen u bolnicu jučer s uobičajenim simptomima COVID-19, koji su se kod njega pojavili samo dan ranije. Bolovao je samo 30-ak sati. 

Dječak se inače bavio sportom. Njegovi prijatelji i susjedstvo u zapadnom dijelu grada šokirani su ovom nenadanom tragedijom, a 5. razredu koji je pohađao škola je ponudila psihološku pomoć. 

 

Ključne riječi

Komentara 78

Avatar AnteDeJure
AnteDeJure
15:10 21.01.2022.

U Njemackoj sa 83 milijuna ljudi, umrlo je u dvije godine tocno 4 djeteta mladja od 12 godina od Covida. Svih cetiri su prethodno imali rak. Da je bas u HR umro potpuno zdrav 11 godisnjak od Covida nije nemogucee ali je veca vjerojatnost dobit Jackpot u EuroLottu. Ovo treba dobro istraziti! Svejedno, moja sucut roditeljima i cijeloj ozaloscenoj obitelji.

MA
markec555555
14:48 21.01.2022.

jest korona opasna bolest, ali ovu količinu propagande, fejk newsa i laži kao za koronu nikad nismo imali

PV
prcko.vitamincic
14:47 21.01.2022.

Ako imamo loše zdravstvo, a imamo, možeš doći 100% zdrav u naše zdravstvene ustanove, i za par dana izaći u drvenom kovčegu ako baš nemaš sreće. Bolničke bakterije, loši i slabi lijekovi, te nedostatak kvalitetnog zdravstvenog kadra samo su dio slagalice koja vodi do lošeg ishoda. Da ne napominjem da u mojoj bolnici još uvijek nema ni wc papira u wc-u, itd. ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije