Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 46
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NZJZ

U Zagrebu zaraženo sedam učenika u osnovnim i 30 u srednjim školama

Foto: Igor Soban/PIXSELL
1/2
25.10.2020.
u 15:19

Mjera samoizolacije određena je za 92 učenika i tri nenastavna djelatnika osnovnih te za 652 učenika srednjih škola.

U Zagrebu je u posljednja 24 sata koronavirusom zaraženo sedam učenika, jedan nastavnik i kuharica u osam gradskih osnovnih škola te 30 učenika u 14 srednjih škola, izvijestio je u nedjelju u nadopunjenom izvješću Nastavni zavod za javno zdravstvo (NZJZ) "Dr. Andrija Štampar".

Mjera samoizolacije određena je za 92 učenika i tri nenastavna djelatnika osnovnih te za 652 učenika srednjih škola.

U Gradu Zagrebu u posljednja 24 sata zabilježeno je 976 novooboljelih osoba, a samoizolacija je određena za 527 osoba, izvijestio je ranije u nedjelju Nastavni zavod za javno zdravstvo (NZJZ) "Dr. Andrija Štampar.

 U tri doma za starije i nemoćne osobe na području Zagreba potvrđeni su pozitivni nalazi 13 korisnika i jedne zdravstvene djelatnice, a jedan je korisnik umro tijekom hospitalizacije.

VIDEO: Šostar i Capak na Velesajmu, novoj lokaciji za COVID 19 testiranje

Komentara 6

DU
Deleted user
15:40 25.10.2020.

to su gluposti, zaraženih je barem 100x više - nema testova - nikoga ne testiraju osim ako je netko loše - korona je svuda, a naši nemaju testove:)

Avatar ВеселинКубурићКанџијаа
ВеселинКубурићКанџијаа
15:52 25.10.2020.

Treba ukinuti skole...Leglo zaraze...Idealno bi bilo da ih spale...

Avatar JPlesi
JPlesi
04:49 26.10.2020.

Meni ovo pak smrdi na ono da se djeca i mladež uklone sa cesta i da se pozatvaraju...onda preko djece i mladih manipulacija svima nama...j,er ako ne ide preko odraslih ići će preko djece i tako šeću sa jednih na druge pa opet tako u krug dok ljudi ne popuste i dok se obruč ne stegne do kraja da ne možemo nitko mrdnuti bez njihovog odobrenja...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije