Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SRAMOTAN INCIDENT

U Zagrebu divljački napali Nepalca: Prišli mu zbog cigarete pa nasrnuli na njega, oglasila se policija

policija stop
Hrvoje Jelavic/PIXSELL
04.01.2024.
u 16:16

Radne kolegice napadnutog mladića ostale su užasnute te oštro osuđuju napad na kolegu koji je u Hrvatsku došao trbuhom za kruhom te se u radnom okruženju, kažu, pokazao kao vrlo vrijedan radnik.

Zagrebačka policija intenzivno traga za napadačima koji su u srijedu navečer na zagrebačkom okretištu tramvaja u Dupcu presreli i pretukli državljanina Nepala.

Nemile scene odvijale su se poslije 21 sat kada se Nepalac vraćao s posla iz obližnjeg dućana u kojem je zaposlen. Po povratku kući stajao je na tramvajskoj stanici kada su mu prišli njemu nepoznati muškarci i zatražili cigaretu. Nakon što im je on odgovorio da nema cigaretu i da ne puši, napadači su na stranoga radnika fizički nasrnuli, piše Jutarnji list.

Radne kolegice napadnutog mladića ostale su užasnute te oštro osuđuju napad na kolegu koji je u Hrvatsku došao trbuhom za kruhom te se svima u radnom okruženju, kažu, pokazao kao vrlo vrijedan radnik.

– Znamo za događaj. Strani državljanin, prema našim informacijama, nije ozlijeđen. Utvrđujemo sve okolnosti prijavljenog djela – rekli su iz PU zagrebačke za Jutarnji list.

VEZANI ČLANCI:

VIDEO Pucnjava na Sveučilištu u Pragu: Ima mrtvih i ozlijeđenih

Ključne riječi

Komentara 59

MI
mikimouse12
16:28 04.01.2024.

napisali ste gore ispod naslova da je pretucen, a dolje da je policija izjavila da nije ozljeden. Sto je onda tocno?

Avatar Komunikolog1
Komunikolog1
16:31 04.01.2024.

Pretučen a neozlijeđen! Intrresantno....

Avatar Adminjetrica
Adminjetrica
16:36 04.01.2024.

Kad je nedavno pretučen ZETovac nije pisalo da je pretučen Hrvat?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije