Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bunt
Povratak na članak

U vrhu HDZ-a nisu oduševljeni najavom prosvjeda: 'Iznenađen sam postupkom Penave'

HDZ-ov buntovnik Penava već je dokazao da nije stranački beskičmenjak, vrh stranke neće se usuditi ići na sankcije

Komentari 51

PO
pozornik66
23:08 10.09.2018.

Eto Ive iz pouzdanih izvora , info udba, kos itd

VL
GO
goranfr
23:03 10.09.2018.

Kad bi se napravilo to što traži puno bi se toga riješilo, a usput bi se i Pupovac i Vučić našli u vrlo (ne)zgodnoj situaciji.

VL
Avatar Admin je očajni šupak
Admin je očajni šupak
23:54 10.09.2018.

Zašto je Kuščević iznenađen kad Penava pita zašto do danas nisu procesuirani velikosrpski zločini u Vukovaru ? Zar nije zapravo vrlo čudna činjenica da ti zločini nisu procesuirani? Što nam to govori?

VL
IV
IvoDanguba
00:32 11.09.2018.

Vama hdz ovcima ne smeta šta ste pokrali državu, ne smeta vam sta ste uzeli u koaliciju covjeka iz cije je kuće krenuo terorizam na hrvatsku a nazivate se domoljubima, vjerodostojno.

VL
MK
mksdk
23:16 10.09.2018.

Plenky ideološki pripada ekstremnoj ljevici te mu stoga laganje, manipuliranje i sakrivanje istine općenito, dolazi prirodno kao disanje. Bit će zanimljivo promatrati razvoj ove situacije. Ukoliko će se istrage uistinu pokrenuti s mrtve točke, bu se Plenky ljevičar našao između čekića i nakovnja. Naravno, ja nisam sklon olako povjerovati u ovakav razvoj događaja nego ipak više očekujem da će mediji i PR pokušati svesti sve ovo na jednodnevnu vijest te marginalizirati. No, ovaj put uspjeh ove strategije nije baš tako zajamčen budući da gradonačelnik Vukovara ipak ima jače adute u svojim rukama i puno će ovisiti o tome kako će on odigrati i koliko volje će pokazati da stvarno provede svoju ideju u djelo. Tu očekujem da će dobiti kojekakve primamljive ponude iza zatvorenih vrata koje će se moći svesti na onu: "de nemoj bre baš previše jahati po tome". Ukoliko ostane ustrajan u svojim traženjima, stvari će se suštinski promjeniti. Ukoliko će se uljuljkati zadovoljan što je izrekao to što je izrekao, stvari će nastaviti svojim starim tokm.

VL
BE
Bel
00:29 11.09.2018.

A niste iznenadjeni sto vam Srbi ratni zlocinci slobodno secu Vukovarom?! Iznenadjeni ste prosvjedom?! To je tek pocetak, naslucujem jos puuuuno iznenadjenja.

VL
AL
alf
00:18 11.09.2018.

Drzava se nesmije mijesati u rad Dhora? Dali vlada moze imenovati one koji vode Dorh? Dali vlada moze pitati vrh Dorha, dali oni rade svoj posao? Ako su odobrili njihovo imenovanje, onda ih mogu pitati zasto ne rade svoj posao. Imenovali su ih upravo zato da stite sve one koji su podobni i one koji drze ovu pokvarenu Plenkovicevu vladu. Oni su tu da stite one koji su cinili zlocine i danas se smiju svojim zrtvama, sve zahvaljujuci tome da odrze sina vojne lekarke na vlasti. To su uvjeti koje zahtjeva Pupovac, drugacije vlada pada i Plenkovic ide u proslost. Danas se vidi kolika je moc Udbe i danas u vladi, 28 godina od proglasavanja samostalnosti. Narode, probudi se!

VL
LP
luka.profaca
23:04 10.09.2018.

sve se ovo moglo rijesiti jednim sastankom al dobro, penava je ima najbolje namjere

VL
ZA
zagabria1
00:04 11.09.2018.

Penavu se ne usude dirati jer ipak je to Vukovar i branitelji, tema koju se ne usude čačkati. Inače od silnog unutrašnjeg podmetanja i frakcioniranja ne stignu raditi ništa za Hrvatsku. I tako godinama. Jednog dana ta stranka će se urušiti sama od sebe.

VL
Avatar mr.sc.Vaso
mr.sc.Vaso
23:53 10.09.2018.

Penava prosvjeduje, a Plenković u koaliciji sa SDSS-om...idem se ranit....

VL
FJ
fjdanm
08:22 11.09.2018.

Sudovi se bave svakakvim glupostima, umjesto da najprije osude najveće zločine. To je svima očito. Lopovi štite lopove.

VL
FJ
fjdanm
08:11 11.09.2018.

Gradonačelniče Penava, kapa do poda. Narod je uz Vas

VL
DU
Deleted user
05:55 11.09.2018.

Gdje će svoj svoga hapsiti.

VL
DD
dobar.d
00:14 11.09.2018.

HDZ papige : "Pravosuđe je neovisno, pravosuđe je neovisno, pravosuđe je neovisno..." Stvarno? Europska komisija, neformalna vlada Europske unije, u proljeće 2015. objavila je svoju ocjenu stanja u pravosuđu zemalja članica EU-a te je Hrvatska glede neovisnosti pravosuđa »percipirana kaoo jedna od najlošijih u EU«, odnosno gore su još samo Slovačka i Bugarska. Podatak da je Hrvatska po neovisnosti svoga pravosuđa među najgorim članicama EU-a nije nimalo iznenađujući za sve one koji malo pozornije prate što se u tom društvenom segmentu događa. Glede takvoga stanja Hrvatska, može se reći, nije još ozbiljno ni započela tranziciju jer tako je bilo u prošlom totalitarnom režimu za vrijeme cijeloga njegova trajanja, a tako se povlašteni položaj pomno čuva za uglavnom iste povlaštenike i u formalnom višestranačju. To potvrđuju primjeri tzv. velikih riba, koje su ulovljene u mrežu pravosuđa, ali uvijek i isključivo tek nakon što su najprije izgubile dotadašnju političku podobnost jer su se ozbiljno zamjerile ili došle u nemilost nekomu dovoljno moćnomu. Istodobno ima i primjera da su neki moćnici čak izgubili nekadašnju političku moć, da su otpali od svojih formalnih političkih stranaka, a ipak su i dalje pošteđeni od svakoga pravosudnoga progona. To daje naslutiti da u Hrvatskoj postoji moć koja je iznad državne i sudske vlasti i najutjecajnijih formalnih političkih stranaka i da na udar pravosuđa dolaze zapravo tek oni pojedinci koje otpiše ta skrivena višnja moć.

VL
LB
lorena.benko2
23:44 10.09.2018.

Tresla se brda, rodio se miš. Mediji se već ponadali novom slučaju Milinović

VL
DU
Deleted user
02:25 11.09.2018.

Simpatičan mladić.

VL
Avatar mileudarcina 1
mileudarcina 1
00:02 11.09.2018.

Nedaj se penava samo hrabro i naprijed do oslobođenja.

VL
ON
ON
11:22 11.09.2018.

Bilo bi korisno da mi netko objasni kako je to bit beskičmenjak i od danas do sutra dobiti kičmu.po meni je to moguće samo kod naših domoljuba.Ili......

VL
TT
TTjac
01:45 11.09.2018.

Nemoralno je političke borbe unutar jedne stranke voditi preko ratnih žrtava. Penava nije moralan čovjek, jer ovo je smišljeno i tempirano protiv Plenkija, a prosvjed neće dati niti jedan odgovor na pitanja zbog kojih se organizira. Ako to ne razumije onda je malouman, a ako razumije onda je pokvaren.

VL
MA
Machak
06:54 11.09.2018.

Ne laje pas radi sela....meni se čini da se ovim postupkom pokušava skrenuti pažnja sa nečeg drugog i da je ovo o procesuiranju odgovornih samo spin. Zašto sada? Vidjeti će se.

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.