Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
hdz optužuje sdp

U Vinkovcima počeo "prljavi rat" plakatima

Damir Rimac (1)
Goran Ferbezar/PIXSELL
14.05.2013.
u 18:07

Vinkovački HDZ se žali kako SDP provodi "prljavu" kampanju plakatima i svojim "dodacima" nagrđuje plakate HDZ-a koji su zadnjih dana postavljeni na oglasne stupove u gradu.

Vinkovački HDZ se žali kako SDP provodi \"prljavu\" kampanju plakatima i svojim \"dodacima\" nagrđuje plakate HDZ-a koji su zadnjih dana postavljeni na oglasne stupove u gradu.

- Na plakate našeg kandidata za gradonačelnika Vinkovaca, Mladena Karlića, aktivisti SDP-a naljepljuju sliku, primjerice gradilišta Hrvatskog doma, neke tvornice koja više ne radi ili neuređenog vrtića i uz natpis \"Glasuj ili trpi\" šalju poruku našim glasačima kako, tobože nama se ne može vjerovati. Valjda žele reći kako smo mi za sve krivi i nismo vrijedni glasova naših građana.To je prljava kampanja koju nismo očekivali niti smo ijednim svojim postupkom izazivali niske strasti. Nekada se događalo da stranke jedne drugima kidaju plakate, nalijepe jedne preko drugih ili nadopišu nešto protivnicima, ali to se tajilo pa je i to što se nije znalo tko to radi, bila svojevrsna poruka. No, oni to ne taje već kandidat za gradonačelnika Damir Rimac te fotografije objavljuje na svom Facebook profilu kako ne bi bilo zabune - kaže osoba iz vrha vinkovačkog HDZ-a uključena u organizaciju izbora.

Damir Rimac kaže kako ne radi ništa što nije legitimno.

- Odlučio sam se na donekle sarkastičnu kampanju u kojoj samo iznosim činjenice, ali one, očito nekome ne odgovaraju. Neću lijepiti plakate na pročelja ili kapije već na stupove koji su određeni za to, ali gdje ću staviti svoj kada djelatnici Nevkoša izlijepe po cijelom stupu Karlićeve plakate pa za nas ostale nema mjesta. Nama ostaje samo donji dio stupa koji se vidi samo iz žablje perspektive - kaže Rimac. 

>> Plakati s molbom Milanoviću stavljeni pa ubrzo uklonjeni

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije