Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

U Viktoru Zahtili kipti opravdani bijes na heteronormirani svijet, ali on sam je izabrao put u sebe zaljubljenog zlostavljača

15.10.2022. u 15:14

Jedino što zamjeram Indexu u slučaju dotičnog Zahtilina članka jest što ga je ukrasio slikom Mislava Bage. Jer to nije priča o Mislavu Bagi, nego o Viktoru Zahtili.

Komentara 15

Avatar spremno zidam
spremno zidam
16:04 15.10.2022.

Kako li ga samo mozes srachkati… zapamtite - LGBTIQWERTZUIOPS agenda nikad, ali nikad nece postati mainstream i nikad nece biti ravnopravna heterodominantnom javnom opredijeljenju vecine. To je jednostavno tako, homoseksualnost jest anomalija u naturalnom poretku stvari, i to ce ostati… ne treba je stigmatizirati jer velika vecina homoseksualaca nije to postala svojim izborom, (manjina jest), ali da ce se percepcija homoseksualnosti izjednaciti sa heteroseksualnoscu - e bome nece, ma koliko god se vi trudili…

Avatar joshan
joshan
17:14 15.10.2022.

mislim da bi se gospodin pofuk,savršeno uklopio u indexovoj redakciji novinarske destrukcije...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije