Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zabava u Budencu

U VauLandu otvorena nova sezona plivanja, igre i zabave za četveronošce

Foto: VauLand
1/11
16.06.2018.
u 12:00

U novoj sezoni psi se mogu okušati i u jednom od sve popularnijih sportova i kod nas – dock jumpingu, a zabavni park otvoren je svakog dana od 10 do 19 sati

Počela je nova sezna plivanja, vježbanja, rekreacije, igranja i zabave za četveronožne ljubimce. U naselju Budenec u Sesvetama svoja vrata ponovno je otvorio zabavno-rekreativni park za pse VauLand.

U ograđenom prostoru, okruženom šumom, vaši ljubimci mogu slobodno šetati, trčati, igrati se, učiti ili se rekreirati na agility spravama, skakati i plivati u bazenu ili se samo rashladiti za ljetnih vrućina. I uz sve to mogu slobodno lajati jer park je od naselja udaljen gotovo jedan kilometar. Uz zabavu i osvježenje za četveronošce tu je i ljetna terasa za vlasnike.

Foto: VauLand

U novoj sezoni psi se mogu okušati i u jednom od najpopularnijih i sve traženijih sportova za pse u Velikoj Britaniji, Nizozemskoj i Americi – dock jumpingu. Za novu zabavu pripremljeno je i zaletište dugo 10 metara s kojeg psi skaču u bazen koji je dubok 1,2 metra, dug je 8, a širok 4,2 metra. U VauLandu možete slaviti i rođendan svog ljubimaca ili uz prethodnu rezervaciju organizirati zabavu za prijatelje i njihove pse.
Park je otvoren svakog dana od 10 do 19 sati. Više informacija možete saznati na 091/25-24-909 ili na Facebook stranici https://www.facebook.com/VauLandPark/, a pratiti ih možete i na Instagramu.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije