Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rat u Ukrajini
Povratak na članak

Američki dužnosnik o ruskom pojačanju: Stigli su loše opremljeni i loše obučeni

Predsjednik Ukrajine Volodomir Zelenski rekao je da Ukrajina neće tolerirati korupciju i obećao donošenje ključnih odluka. 'Želim da to bude jasno, više nema povratka na ono što je bilo u prošlosti, na ono kako su živjeli razni ljudi koji bi se približili državnim institucijama i onda proveli cijeli život loveći fotelje', rekao je kasno u nedjelju

Komentari 61

PE
Perlach
10:08 23.01.2023.

Kad Srbi na Pink TV kažu da Hrvatska šalje 80 tenkova iz Đure Đakovića u Ukrainu koliko onda šalju druge članice NATO-a ??????

VL
Avatar uputnik
uputnik
14:10 23.01.2023.

Rusija protjeruje veleposlanika Estonije jer isporučuju svih 155 haubica u Ukrajinu.

VL
Avatar zapadna turska
zapadna turska
21:30 23.01.2023.

Ukrajinske snage danas su pogodile i potopile rusku izvidničku i diverzantsku jedinicu na brodu iznad rijeke Dnjepar u blizini otoka Potemkin.

VL
Avatar zapadna turska
zapadna turska
21:31 23.01.2023.

Ukrajinske snage danas su oborile dva ruska jurišna zrakoplova SU-25, a ruski jurišni helikopter KA-52 oboren je na istočnoj liniji fronte.

VL
Avatar DIXI
DIXI
20:38 23.01.2023.

A zar nisu bile one pčele-dronovi koje su Rusi poslali u usisne otvore turbina na helikopteru? Koji priči da sad vjerujemo? Pomagajte...

VL
DU
Deleted user
16:00 23.01.2023.

tko navodi nervozu,taj je nervozan

VL
Avatar Elya iz 🇺🇦 Avdiivke
Elya iz 🇺🇦 Avdiivke
21:41 23.01.2023.

bravo : "Veleposlanik Rusije mora napustiti Latviju do 24. veljače 2023. Također, veleposlanik Republike Latvije u Rusiji napustit će Rusiju do 24. veljače", navodi se u priopćenju ministarstva. Ranije u ponedjeljak ruski veleposlanik obaviješten je o odluci latvijske strane daa od 24. veljače smanji razinu svog diplomatskog predstavništva u Rusiji na razinu otpravnika poslova. Ministarstvo vanjskih poslova dodalo je da je odluka donesena s obzirom na to da Rusija nastavlja vojnu agresiju punog opsega protiv Ukrajine započetu 24. veljače 2022., kao i u znak solidarnosti s Estonijom i Litvom.

VL
Avatar Behemot
Behemot
00:20 24.01.2023.

Bosanska kornjača Radman kada izvuče svoj dugi vrat i ćelavu glavu iz oklopa i okolo gleda da li se što dade ukrasti. ;)

VL
Avatar gremo20
gremo20
21:47 23.01.2023.

tijekom dana Zračne snage Oružanih snaga Ukrajine uništile su 2 ruska jurišna zrakoplova Su-25, helikopter Ka-52, 2 zrakoplovne rakete Kh-59 i dron Orlan-10

VL
DU
Deleted user
06:42 24.01.2023.

Veli americki duznosnik,da Rusi nisu disli spremni,pa tom americkom duznosniku,treba biti jasno,da je to prvi Ruski rat izvan drzave,a amerikanci imaju tu ogromnoo iskustvo,jer oni vec 200 godina ratuju i napadaju sve drzave svjete,gdje ima nekakovig prirodnog bogastva,i zasto ameri ne vrate Guatemano Kubanskoj drzavi-----

VL
CM
Crni_moj
21:09 23.01.2023.

Kako god se ovo završilo Ukrajina će biti porušena ako već nije. Vraćajući se natrag u povijest, činjenica je da su neutralne zemlje između zaraćenih strana uvijek dobro profitirale. Svakim svrstavanjem na jednu stranu postajale su poligon rata.

VL
Avatar uputnik
uputnik
16:00 23.01.2023.

Rusija gura Vučića da podnese ostavku zbog izjave Krim i Donbas su Ukrajina.

VL
Avatar Bobiii
Bobiii
15:23 23.01.2023.

Amer je već najavio,biti će to rat do istrebljenja,do posljednjeg Ukrajinca! I Poljaci su masovno ušli u taj rat,imaju desetke tisuća boraca u Ukrajini,ali i tisuće mrtvih i ranjenih. Rumunji broje mrtve i ranjene u stotinama. Poljska je pred kolapsom,u Poljsku je ušlo preko 10 miljuna ukrajinskih izbjeglica,oko 5 se zadržalo u Poljskoj,ostali produžili prema zapadu. Rusi su probili prve linije i idu na Zaporožje,pravo je pitanje koliko još ima vojno sposobnih Ukrajinaca u Ukrajini i koliko ih se može mobilizirati?

VL
Avatar Elya iz 🇺🇦 Avdiivke
Elya iz 🇺🇦 Avdiivke
21:44 23.01.2023.

EU dogovorila novi paket vojne pomoći za Ukrajinu EU je ratificirala dodjelu 500 milijuna eura Ukrajini u ponedjeljak, 23. siječnja. Potvrdio je to stalni predstavnik Litve pri EU Arnoldas Pranckevicius. Pranckevicius je naglasio da je ovo sedma tranša EU za za Ukrajinu. U međuvremenu, prema jednom diplomatu EU-a, odobren je paket od 500 milijuna eura, zajedno s dodatnih 45 milijuna eura za "nesmrtonosnu opremu" za vojnu obuku EU-a za Ukrajinu.

VL
DU
Deleted user
17:16 24.01.2023.

Ortodoksno-unijatska Slavenska braćo sjednite, pregovarajte i dogovorite mir. Hazari će ratovati do posljednjeg Ukrajinca i Rusa. Koncesije na poljoprivredno zemljište u Ukrajini većinom imaju pripadnici Judeo klana.

VL
Avatar Plejadin.gospodar
Plejadin.gospodar
21:52 23.01.2023.

Glavni tajnik NATO-a smatra da je opskrba Ukrajine težim naoružanjem i drugim borbenim sustavima apsolutno hitno pitanje. "Ako doista želimo imati rješenje u kojem će Ukrajina preživjeti kao suverena i slobodna zemlja, onda je apsolutno potrebno učiniti upravo to", naglasio je Jens Stoltenberg.

VL
Avatar Plejadin.gospodar
Plejadin.gospodar
21:54 23.01.2023.

"Sljedećih dana možemo očekivati ​​vijesti iz Njemačke u vezi s isporukom tenkova Ukrajini", rekao je glasnogovornik State Departmenta Ned Price.

VL
DU
Deleted user
10:46 23.01.2023.

Da li rade sankcije propisane ovim zemljama: Kuba, Venezuela, Sirija, Sjeverna Koreja, Libanon, Libija, Sudan, Burma, Yemen, Zimbabwe, Irak, Etiopija, Kongo, Centralna Afrička Republika?

VL
DU
Deleted user
20:41 23.01.2023.

Prijelomna vijest:Rat je zavrsio.Potpisivanju kapitulacije osobno su nazocili Premier Plenkovic i Predsjednik Vucic.Prema rjecima premierovog savjetnika Joe Bidena ubuduce ce se graditi dobrosusjedski odnosi izmedju porazenih strana,na sto je reagirao predsjednikov savjetnik Xi rekavsi da je uzajamna ljubav pobijedila.Sa predsjednikove strane oglasio se i vodeci teolog jedne od porazenih strana pop Spira izjavivsi da ce ekumenski ukoliko je potrebno svi pravoslavci izginuti da bi se sacuvala katolicka vjera jer su vjere upravo ono sto nas spaja.Dalje nisam mogao citati jer mi se vecera hladila.

VL
Avatar prodao sam  ukrajnu
prodao sam ukrajnu
19:35 23.01.2023.

Misterija pada helikoptera: 18 visokih službenika MUP Ukrajine eliminisani su jer su saznali ono što nisu smeli Načelnik Ministarstva unutrašnjih poslova Ukrajine, Denis Monastirski poginuo je u padu helikoptera u Kijevskoj oblasti. Incident se dogodio nekoliko dana nakon tajne posete šefa CIA Kijevu. Ukrajinski ministar mogao da bude eliminisan po dojavi američkih obaveštajnih službi. Američki mediji javili su da je šef CIA Vilijam Berns tajno posetio Kijev prošle nedelje i sastao se sa ukrajinskim predsednikom Volodimirom Zelenskim. List Washington Post je pisao da se tokom razgovora navodno razgovaralo o vojnim planovima Ruske Federacije. Nekoliko dana nakon Bernsove posete Ukrajini u blizini Kijeva, poginuo je šef Ministarstva unutrašnjih poslova Ukrajine Denis Monastirski. Srušio se helikopter u kojem je bio ministar. Istovremeno, predstavnici kijevskog režima izneli su različite verzije vanrednog stanja. Prvo su tvrdili da je kriva Rusija, zatim su govorili o tehničkom kvaru helikoptera, a onda su otkrili da je letelicu oborila ukrajinska PVO. Na kraju je najavljeno da će nesreća navodno biti istražena.

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.