Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u tijeku je očevid

U tunelu Mala Kapela izgorio automobil

Izgorio automobil/ Ilustracija
Foto: Ilustracija: Marko Mrkonjić/ Pixsell
16.12.2015.
u 09:59

U požaru u Renaultu 5, hrvatskih registarskih oznaka, koji se sam zapalio, nitko nije ozlijeđen

U tunelu Mala Kapela u jutarnjim satima izgorio je osobni automobil Renault 5 zbog čega je promet nakratko bio prekinut u obje tunelske cijevi, no ubrzo je krenuo uz posebnu regulaciju.  

U požaru u Renaultu 5, hrvatskih registarskih oznaka, koji se sam zapalio, nitko nije ozlijeđen, automobil je odvezen iz tunela i policija obavlja očevid u mjestu Križpolje

Za promet su od 4,34 sata bile zatvorene obje tunelske cijevi, a deset minuta kasnije promet je pušten u pravcu Splita, a ubrzo i  prema Zagrebu, no uz posebnu regulaciju.

>>Na Srednjacima izgorjela tri automobila, vlasnik pokušavao sam ugasiti požar

Komentara 2

SC
schwertransport
19:01 16.12.2015.

Neka je

DU
Deleted user
10:12 16.12.2015.

Da je bila Opel Astra,VW Golf ili Ford Fokus (koji se u prosjeku više kvare) ne bi naveli model.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije