Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nestali

U tjedan dana nestalo sedmero maloljetnika, jeste li ih vidjeli?

Tatjana Mihalić, nestali
Foto: Nestali.hr
1/8
25.10.2013.
u 11:12

U posljednjih tjedan dana na području Hrvatske nestalo je devet osoba, među kojima sedmero maloljetnika

U posljednjih tjedan dana na području Hrvatske nestalo je devet osoba, među kojima sedmero maloljetnika.

Kristijan Antunović (16) u petak 18. listopada udaljio se s adrese u Ivancu, Plahinsko 6, u nepoznato. Nije poznato što je imao na sebi u trenutku nestanka.

Dražen Balog (16)
ima crnu kosu, crne oči i ovalno lice. Dražen se u petak 18. listopada udaljio s adrese u Zagrebu, Sv. Mateja 70A, u nepoznato. U trenutku nestanka na sebi je imao trenirku i tenisice.

Petra Dragičević (17)
visoka je 161 centimetar, ima plavu kosu, smeđe oči, ovalno lice i srednje je tjelesne građe. Na desnoj strani vrata ima tetovažu ruže u boji. Petra se u utorak 22. listopada udaljila s adrese u Zagrebu, R. Bičanića 20, u nepoznato. U trenutku nestanka na sebi je imala crnu majicu dugih rukava s kapuljačom, tamne hlače i visoke čizme.

Ivana Kižlin (17) visoka je 158 centimetara, ima crnu kosu i smeđe oči. Ivana se u nedjelju, 20. listopada, udaljila s adrese u Rijeci u nepoznato. U trenutku nestanka bila je odjevena u traperice i crnu jaknu. 

Luka Matijaščić (16) visok je 170 centimetara, ima kestenjastu kosu, kestenjaste oči i slabije je tjelesne građe. Luka se u petak 18. listopada udaljio s adrese u Bregani, Ljudevita Gaja 8, u nepoznato. U trenutku nestanka na sebi je imao smeđu kožnatu jaknu, smeđu majicu s kapuljačom, sive traperice, svijetlozeleni remen i svijetlozelene tenisice.

Tatjana Mihalic (13) visoka je 160 centimetara, ima crnu kosu, kestenjaste oči, ovalno lice i srednje je tjelesne građe. Tatjana se u utorak 22. listopada udaljila s adrese u Kuršancu, Međimurska 15, u nepoznato. U trenutku nestanka na sebi je imala vunenu ljubičastu majicu, traperice i smeđe tenisice.

Ljubo Oršuš (17) u nedjelju 20. listopada udaljio se s adrese u Ivancu, Plahinsko 6, u nepoznato. Nije poznato u što je bio odjeven u trenutku nestanka. 

Alija Rešat (59) visok je 175 centimetara, ima prosijedu kosu, kestenjaste oči, ovalno lice i slabije je tjelesne građe. Alija se u subotu 19. listopada udaljio s adrese u Slavonskom Brodu u nepoznato. U trenutku nestanka bio je odjeven u crnu jaknu, smeđu košulju i crne hlače.

Marko Škvorc (55) visok je 170 centimetara, ima prosijedu kosu i tamnoplave oči, ovalno lice i slabije je tjelesne građe. Marko se u ponedjeljak 21. listopada udaljio s adrese u Koprivnici u nepoznato. Nije poznato što je imao na sebi u trenutku nestanka. 

Policija i dalje traga za Paulom Bašica, Brigitom Divjak, Romanom Sarom Dražić, Silvijom Grgas i Neđmijom Rama, a od 13 nestalih osoba iz prošlog tjedna pronađeno je njih osam.

>>U tjedan dana nestalo osam osoba, jeste li ih vidjeli?

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije