Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
jeste li ih vidjeli?

U tjedan dana nestalo 10 osoba, među njima šest maloljetnika

nestali
Foto: screenshot Nestali.hr
1/10
03.04.2015.
u 08:41

Ako ste vidjeli neku od nestalih osoba posjetite njen profil u Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba na www.nestali.hr, nazovite broj 192 ili se javite u najbližu policijsku postaju.

U proteklih sedam dana nestalo je 10 osoba među kojima je 6 maloljetnih, izvijestile su NENO Novosti, glasnik nacionalne evidencije nestalih osoba.

Sabina Bajrić (13) nestala je 28. ožujka u Varaždinu. Visoka je 160 centimetra, ima ravnu crnu kosu, smeđe oči, ovalno lice i srednje je tjelesne građe. U subotu se, 28. ožujka, udaljila s adrese u Varaždinu, Sajmište bb, u nepoznato. U trenutku odlaska bila je odjevena u crnu jaknu, traperice i plave tenisice.

Ivana Barušić (16) nestala je u četvrtak, 2. travnja s adrese Svetog Mateja u Zagrebu. Visoka je 170 centimetra, ima crnu kosu, smeđe oči, ovalno lice i srednje je tjelesne građe. U trenutku odlaska bila je odjevena u crnu kožnu jaknu, tajice, bijelo-ružičaste tenisice, dok je sa sobom nosila ruksak.

Damian Knežević (17) se u petak, 27. ožujka, udaljio s adrese u Osijeku, Vinkovačka cesta, u nepoznato.  Visok je 168 centimetara, ima kratku smeđu kosu i smeđe oči te je srednje tjelesne građe. Nije poznato u što je bio odjeven u trenutku odlaska.

Lara Lorusso (16) se u nedjelju, 29. ožujka, udaljila s adrese u Odri, Odranski prilaz 8, u nepoznato. Ona je visoka 165 centimetara, ima ravnu riđu kosu i srednje je tjelesne građe. U trenutku odlaska bila je odjevena u crnu kožnu jaknu, crno-ljubičasti gornji dio trenirke s kapuljačom, crne tajice i zelene tenisice.

Muharem Mamuti (71) se u nedjelju, 29. ožujka, udaljio s adrese u Oprisavcima, Oprisavci 347, u nepoznato. Visok je 175 centimetara, ima sijedu kosu i tjemene je ćelavosti te je srednje tjelesne građe. U trenutku odlaska bio je odjeven u jaknu s više boja, plavu majicu, crne hlače i crne cipele.

Valentina Pili (18) se u ponedjeljak, 1. travnja, udaljila s adrese u Zagrebu, I.G.Kovačića, u nepoznato. Visoka je 170 centimetara, ima ravnu smeđu kosu, sive oči, ovalno lice i srednje je tjelesne građe. Po licu ima pjegice, a ispod donje usnice ožiljak. Nije poznato u što je bila odjevena u trenutku odlaska.

Sandra Sandić (38) se u utorak, 31.ožujka, udaljila s benzinske postaje u Štrmcu, crvenim automobilom Renault Twingo pulskih registasrkih oznaka, u smjeru Rijeke.  Visoka je 165 centimetara, ima kratku narančastu kosu, smeđe oči i srednje je tjelesne građe. Nosi naočale za vid. U trenutku odlaska bila je odjevena u tamniju jaknu, tamnoplavu majicu na V izrez, crne hlače, oko vrata je imala šareni šal, dok je na nogama imala crne cipele.

Tin Vladić (28) se u subotu, 28. ožujka, udaljio s adrese u Zagrebu, Ulica grada Gualdo Tadino, u nepoznato. Visok je 180 centimetara i ošišan je na ćelavo. U trenutku odlaska bio je odjeven u maslinastu jaknu i svijetlije hlače.

Martina Zorkić (17) nestala je u Osijeku u ponedjeljak 30. ožujka kada se udaljila s adrese Vinkovačka cesta u nepoznato. Visoka je 180 centimetara, ima smeđu kosu, smeđe oči i jače je tjelesne građe.  U trenutku odlaska bila je odjevena u crnu majicu i traperice.

Kristina Zrilić (16) se u četvrtak, 2. travnja, udaljila s adrese u Zagrebu, Svetog Mateja, u nepoznato. Visoka je 160 centimetara, ima ravnu kestenjastu kosu, velike kestenjaste oči i srednje je tjelesne građe. U trenutku odlaska bila je odjevena u tamno  narančastu vestu, traperice i tenisice.

Ako ste vidjeli neku od nestalih osoba posjetite njen profil u Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba na www.nestali.hr, nazovite broj 192 ili se javite u najbližu policijsku postaju.

>> U proteklih sedam dana nestalo 12 osoba

Komentara 3

MX
Mister X
10:03 03.04.2015.

Pitao sam već ali bez veze nema odgovvora a kakkva je situacija sa nađenima koji koliko od ih nestalih se ipak pronađe ili nestanu zauvijek? . Zemlja smo sa najviše "nestalih" osoba u Europi i sa najviše doniranih organa u u Europskoj zajednici !!!

FI
Fisherman
10:36 03.04.2015.

Pa ove dvije cure od 16 godina su iz iste ulice Svetog Mateja.Pa netko od njihovih prijatelja sigurno zna gdje su.Uostalom nestale su 2. travnja pa su vjerojatno zapele na nekom tulumu ......bar se nadam.

KN
knezevic3d
10:38 03.04.2015.

nemožes vjerovati.....di su ti ljudi ,jel se pronadju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije