Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIVREMENO ODUZET PREDMET

U svatovima u Vukovaru nosio zastavu Republike Srbije, dobio prijavu

Panorama Vukovara
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
14.09.2022.
u 14:20

Od 23-godišnjaka je privremeno oduzeta zastava strane države te mu je izdan obvezni prekršajni nalog - navode iz policije.

Slijedom informacija i fotografija  iz medija policija je izvijestila kako je u nedjelju  11. rujna 2022. godine, u kasnijim popodnevnim satima, 23-godišnji hrvatski državljanin sudjelovao u svatovskoj povorci koja je automobilima prolazila Vukovarom te je pritom kao suvozač jednog automobila istaknuo zastavu strane države.

- Policijski službenici Policijske uprave vukovarsko-srijemske su proveli kriminalističko istraživanje nad 23-godišnjim Vukovarcem pri čemu smo utvrdili da je tim postupkom počinio prekršaj iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira. Od 23-godišnjaka je privremeno oduzeta zastava strane države te mu je izdan obvezni prekršajni nalog - navode iz policije.

Prema fotografijama koje su objavljene 23-godišnjak je nosio službenu zastavu Republike Srbije.

VIDEO: Pronađeno 20-ak oproštajnih pisama kod maloljetnika koji je naoružan došao ispred HDZ-a

Komentara 8

ZU
Zujim
15:23 14.09.2022.

Trebali mu je izdati 30 dana pritvora, nakon toga na sudjenje, uvalit mu najmanje 2 god. zatvora i da plati sudske troskove! Pa nije nosio madjarsku ili slovensku zastavu, vec zastavu drzave koja je napravila teske zlocine i razaranja u Vukovaru

BE
Beba
22:15 14.09.2022.

Već je Zujim rekao, a ja se isto ne sjećam kada su to Hrvati razarali i klali po Stuttgartu.

GI
gii
14:54 15.09.2022.

Počeli su.....ovi jedva čekaju isprovocirati neki rat s požarima u Dalmaciji i s če.tn.ikova.njem u Vukovaru, jer gl.upa sto.ka misli da će 3fazna putlerova braća obavljati posao za njih... Pitam se samo do kada čemo to još trpjeti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije