Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prevezeni u bolnicu

U šumi na glinskom području porodila se migrantica - pomogli im policajci

policija
Foto: Emica Elvedji/PIXSELL
06.11.2019.
u 11:41

Zatečena žena bila je u visokom stadiju trudnoće te su policijski službenici, zbog trudova koje je osjećala, odmah pozvali hitnu medicinsku pomoć obližnje bolnice.

Policijski službenici, koji na području Policijske uprave sisačko-moslavačke pojačano postupaju po suzbijanju nezakonitih migracija, su jučer (5. studenog) pomogli prilikom poroda migrantice iz Iraka u šumi na području Gline.

Naime, policija je u poslijepodnevnim satima u šumi na glinskom području zatekla dvoje stranih državljana za koje se sumnjalo da su na nezakonit način ušli u Republiku Hrvatsku.

Zatečena žena bila je u visokom stadiju trudnoće te su policijski službenici, zbog trudova koje je osjećala, odmah pozvali hitnu medicinsku pomoć obližnje bolnice. Međutim, trudnica se prije dolaska hitne pomoći na mjestu događaja porodila. Žena i žensko dijete koje je došlo na svijet su vozilom hitne pomoći prevezeni u sisačku opću bolnicu.

Daljnjim provjerama je utvrđeno da se radi o supružnicima iz Iraka koji su nezakonito prešli državnu granicu, a tijekom postupanja muškarac je izrazio namjeru za traženjem azila. Muškarac je smješten u Prihvatilište za tražitelje azila u Zagrebu, dok su žena i dijete još u bolnici bez komplikacija.

Video - Migranti u Vukomeričkim goricama

Ključne riječi

Komentara 9

Avatar Feral
Feral
12:06 06.11.2019.

Odbiti im azil.

Avatar Strangethedreamer
Strangethedreamer
11:50 06.11.2019.

Kad izađe iz bolnice, muž će je zatuć jer ste joj vidili pipicu.

RA
Rapal
12:07 06.11.2019.

Tiha okupacija...za deset godina ih bude kao i ovih kmici na sjeveru HR.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije