Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Strašna nesreća

U sudaru dva putnička vlaka ozlijeđeno čak 850 putnika

afrika
Reuters
20.05.2011.
u 19:01

Očevici željezničke nesreće rekli su da je gradski vlak udario u drugi koji je stajao takvom snagom da su mnogi putnici ispali kroz prozore

Više od 850 ljudi ozlijeđeno je u sudaru dva vlaka u južnoafričkom gradu Johannesburg, javlja BBC. Očevici željezničke nesreće rekli su da je gradski vlak udario u drugi koji je stajao takvom snagom da su mnogi  putnici ispali kroz prozore. Najmanje dva putnika nalaze se u kritičnom stanju.

Tamošnje vlasti tvrde da je ova željeznička nesreća jedna od najvećih koja se dogodila u Južnoj Africi. Lokalna televizija pratila je spašavanje putnika.

Komentara 2

BU
bubaclex
10:13 21.05.2011.

dativ od Johannesburg je valjda Johannesburgu! ma gdje samo pronalazite te nepismenjake i proglašavate ih novinarima?

OB
-obrisani-
20:29 21.05.2011.

buba, ako bas hoces, bio bi lokativ ispravniji od dativa

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije