Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zločin u Stupniku

Tragaju za lažnim djelatnicima HEP-a zbog ubojstva starca

ubojstvo, očevid, stupnik
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/7
14.04.2016.
u 23:20

Ivan Ž. (82) u četvrtak popodne pronađen je mrtav u svojoj kući u Hrvatskoselskoj ulici u zagrebačkom Stupniku

Ivan Ž. (82) u četvrtak popodne pronađen je mrtav u svojoj kući u Hrvatskoselskoj ulici u zagrebačkom Stupniku. Policija je izvijestila kako su na njegovu tijelu pronađeni tragovi koji upućuju na nasilnu smrt, ali zasad ne žele iznositi više informacija o događaju.

Susjedi ubijenog govore kako je on u kući živio sam te da je za svoje godine bio poprilično vitalan. Prema neslužbenim informacijama, ulazna vrata kuće u kojoj je pronađeno tijelo bila su širom otvorena, pa je vrlo vjerojatno da su potencijalni ubojica ili više njih pobjegli u žurbi. Policija se navodno kod stanara ulice raspitivala dolaze li im na vrata često prodavači ili slični nepoznati ljudi, na što su im stanari kazali kako su prije nekoliko dana u ulicu došla dvojica muškaraca koja su se predstavila kao djelatnici HEP-a i govorili kako očitavaju stanje brojila.

– Izgledali su poprilično sumnjivo, a s obzirom na to da nije bilo vrijeme za očitanje brojila, brzo smo ih otjerali, doslovno su otrčali iz ulice – kazala je jedna od susjeda ubijenog.  

>> Za ubojstvo prijatelja sjekirom osuđen na 15 godina zatvora

Komentara 2

KI
ki0507
07:53 15.04.2016.

Autore članka, prije objave mogli biste provjeriti točnost informacija koje plasirate a ne copy paste grešku koju uporno plasiraju drugi portali! Naime, Hrvatskoselska ulica nalazi se u zagrebačkom naselju Lučko a ne Stupnik. No opće je poznata loša pismenost novinara koji rade u Hrvatskoj (čast rijetkim izuzecima), pa ni ova greška ne čudi...

SH
Shiny5
23:34 14.04.2016.

Elvise, djelatnici, ne djaltnici

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije