Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ISTRAŽUJU SE OKOLNOSTI

U stanu u Novom Zagrebu pronađen mrtav muškarac (38), uhićen 25-godišnjak

ubojstvo u Novom Zagrebu
Foto: Paula Jerković
1/3
23.08.2021.
u 10:48

U službene prostorije na kriminalističko istraživanje doveden je 25-godišnjak koji se dovodi u vezu s počinjenim kaznenim djelom, izvijestila je policija

Mrtav 38-godišnjak nađen je u stanu u Ulici svetog Mateja. Zagrebačka policija, prema običaju, šturo je izvijestila o događaju, navevši tak da su nakon pronalaska mrtvog 38-godišnjaka priveli 25-godišnjaka, kojeg, kako kažu dovode u vezu s počinjenjem djela.

Za sada još nije jasno je li riječ o ubojstvu, no na tijelu 38-godišnjaku navodno su bili vidljivi tragovi koji upućuju da je riječ o nasilnoj  smrti.

Nakon što je 25-godišnjak priveden na kriminalističko istraživanje, policija je počela s očevidom. Prikupljaju se svi korisni tragovi koji će biti poslani na vještačenje. Tijelo 38-godišnjaka će nakon očevida biti prevezeno na Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku radi obdukcije kako bi se utvrdio točan uzrok i vrijeme smrti.

Ključne riječi

Komentara 15

RA
R.adioT.elevizijaL.jestve
14:31 23.08.2021.

Jos jedno nasilje u duginoj "obitelji"

Avatar Svračak
Svračak
12:33 23.08.2021.

Ili ljubav ili opojna sredstva, od rakije pa na dalje.

BR
BratGandalfovogBrata
11:35 23.08.2021.

koju boju očiju ima osumnjičeni?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije