Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SPLIT

Pronašli muškarca kako leži na tlu, nisu ga uspjeli spasiti

policija
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
30.01.2020.
u 21:09

Pronađen je oko 18:45 u ulici Domovinskog rata

U Splitu je u četvrtak navečer život izgubio biciklist, a još se utvrđuju sve okolnosti događaja, izvijestili su iz policije.

Petnaestak minuta prije 19 sati, u Ulici Domovinskog rata je pronađen nepoznati muškarac i pored njega bicikl, a sat vremena kasnije je umro. Na mjestu događaja traje očevid kako bi se utvrdilo kako se točno dogodila ta nesreća. 

Navodno je muškarac bicikl vozio po nogostupu, a ne po cesti, te mu je u jednom trenutku pozlilo nakon čega je izgubio ravnotežu i pao.

VIDEO U naletu automobila smrtno stradao pješak u Dubravi

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije