Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OČEVID U TIJEKU

Teška nesreća u zagrebačkoj Dubravi: Na zebri poginuo pješak

Automobilom pregazio čovjeka na zebri u Dubravi
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
1/11
30.01.2020.
u 11:41

U Dankovečkoj ulici oko 10.40 osobni automobil naletio je na pješaka koji je od zadobivenih ozlijeda preminuo

U zagrebačkoj Dubravi došlo je do teške prometne nesreće koja je pogubno završila za pješaka.

U Dankovečkoj ulici oko 10.40 osobni automobil naletio je na pješaka koji je od zadobivenih ozljeda na mjestu preminuo. Muškarac je ulicu prolazio na obilježenom pješačkom prijelazu.

Očevid je u tijeku, priopćili su iz policije.

Tragediju su već počeli komentirati građani koji svakodnevno prolaze tom ulicom. 

– Strašno.... i ja sam sve vidjela. Na toj zebri svakodnevni je problem proći jer kao da je nema. Auti jure i rijetko tko uspori. Svaki dan idem preko nje već godinama i ništa se nije promijenilo. Trebalo bi staviti semafor kojeg nema od Šunekove skroz do tri nebodera. Žao mi je čovjeka jako... – kazala je jedna sugrađanka u grupi Studentski grad / Dubrava.

Komentara 4

Avatar Čudomix
Čudomix
15:30 30.01.2020.

Žao mi je čovjeka. Prije nekoliko dana jedna cura, koja je je leđima okrenuta šetala po istoj strani ulice po kojoj sam vozio, naglo u koso skrene na pješački (pola metra prije) bez da je i malo okrenula glavu. Srećom je na sredini pješačkog bio pješak pa sam bio u fazi usporavanja. Došlo mi ja da izađem iz auta i da se dobro izderem na nju.

Avatar navijač
navijač
13:51 30.01.2020.

Ako je nesreću izazvao ovaj auto na fotografiji , onda vozač vjerovatno nije kriv, pošto je riječ o skupljem vozilu, a to ne vozi svatko. Kriv je ovaj pješak što ne gleda.

KO
Kokoiduhovi
18:13 30.01.2020.

Pa od 10:40 MUP još nema neke podatke o identitetu - inicijali, godine , stradalog gospodina? Išta o vozaču? O uzrocima?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije