Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MEDO-SLUČAJ

U Sloveniji ukrali medvjedića Srećka

medo
afp
20.06.2011.
u 18:39

Srećko je ukraden dan prije posjeta njemačkih stručnjaka koji su trebali odlučiti što će dalje biti s njim

Netko je iz azila za životinje u mjestu Muti u Sloveniji ukrao šestomjesečnog medvjedića Srećka, potvrdila je slovenska policija. On je postao poznat kad je nedavno ušetao u dvorište slovenske obitelji Logar, koja ga je htjela zadržati, ali vlasti su ga uzele i odvele u azil, u kojem mu se stanje pogoršalo. Nalaznik ga je, podsjetimo, htio dati Hrvatskoj u utočište u Kuterevu. O tome su čak trebali razgovarati premijerka Kosor i premijer Pahor.

Srećko je ukraden dan prije posjeta njemačkih stručnjaka koji su trebali odlučiti što će dalje biti s njim. Zlatko Golob, vlasnik azila, misli da je Srećka uzeo netko tko ga dobro poznaje.

 

 

 

 

 

 

Ključne riječi

Komentara 7

PO
ponekad
18:52 20.06.2011.

Slovenci,zovite našu policiju,nači će ga kad bude ima potomke.

TO
Toni50
20:05 20.06.2011.

Jaki zakon i pravda otmeš ga iz sigurnog dvorišta obitelji i odvedu u \"azil\" livada bez ograde i bez nadzora - bjeda i onda je trebao završiti u hrvatskoj negdje da završi kao i večina u minskom polju ili da da ugine od gladi pošto nema nikakovih uslova. Narvno i opasnost od krivolovaca sa zamkama i \" starnim lovcima koji dobro plačaju za odstrel \" !

LI
libero
21:20 21.06.2011.

Što reći na to, svašta pič... rodi ........

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije