Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
drago, zbogom

U Slatini pokopan Večernjakov novinar Dragutin Šantoši

Pokop, Dragutin Šantoši (1)
Foto: Duško Mirković/Pixsell
1/7
18.09.2012.
u 16:02

Mi koji smo prošli ratno izvještavanje imali smo uzrečicu među kolegama: "Ne daj Bože da postaneš vijest". Ti si, Drago, nažalost jučer postao vijest, kazao je Goran Ogurlić

Nekoliko stotina Slatinjana i brojni kolege novinari oprostili su se danas na mjesnome groblju od preminulog novinara Večernjeg lista Dragutina Šantošija, koji je jučer nesretno stradao radeći svoj svakodnevni posao.

Dirljivim riječima od kolege se oprostio glavni urednik Večernjeg lista Goran Ogurlić.

– Drago, nikad nisam mislio da ćemo se ovako opraštati. Mi koji smo prošli ratno izvještavanje imali smo uzrečicu među kolegama: "Ne daj Bože da postaneš vijest". Ti si, Drago, nažalost jučer postao vijest – kazao je Ogurlić i dometnuo, kada će se jednog dana pisati udžbenik iz novinarstva, kao odgovor na pitanje što je novinar treba staviti Draginu sliku, njegove fotografije i tekstove. Kolega Šantoši, također je istaknuo Ogurlić, nije bio samo dobar novinar nego i velik čovjek.

Dragutin Šantoši bio je jedan od najvrsnijih reportera koje je Večernji list ikada imao i njegov gubitak težak je udarac za našu redakciju. U velikoj tuzi iza njega su ostali supruga i dvoje djece. Bili su pogođeni i svi kolege iz Virovitičko-podravske, Koprivničko-križevačke i Bjelovarsko-bilogorske županije, što se moglo iščitati iz njihovih tužnih lica na pogrebu.

Ključne riječi

Komentara 1

KR
krc
17:53 18.09.2012.

Pokoj vječni daruj mu Gospodine! A, vi koji pišete o njegovoj profesionalnosti, očito niste ništa naučili od njega. Pratim članke o tragičnoj pogibiji vašeg novinara , ali nitko da napiše što se stvarno dogodilo.Pišete, kraj njegovoga mrtvog tijela ležao je foto aparat.Što se dogodilo, jel ga netko pokupio s autom, jel je on bio u autu, pa sletio sa ceste, jel ja imao sudar sa drugim vozilom? gospodo novinari pročitajte još jedanput pokojnikov zadnji izvještaj, možda ipak nešto naučite.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije