Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Teška prometna nesreća

U Slatini poginuo pješak, pored Sinja ozlijeđen dječak

poginuo
Dragutin Šantoši
26.12.2009.
u 18:33

U mjestu Gala pokraj Sinja 30-godišnjak je automobilom naletio na 14-godišnjeg dječaka, koji je s teškim ozljedama hitno prevezen u splitski KBC

SLATINA – Na ravnom dijelu državne ceste D2 u naselju Bukovački Antunovac nedaleko Slatine večeras oko 19,05 sati dogodila se teška prometna nesreća u kojoj je smrtno stradao pješak Mišo Radaković (59) iz istog sela.

Policijski očevid je u tijeku, a prema neslužbenim izvorima pješak je istrčao pred automobil i vjerojatno pao na kolnik, pa je golf slatinskih registarskih oznaka, kojim je upravljao tridesetdvogodišnji vozač M-R. iz susjednog sela Mikleuš, prešao preko tijela pješaka koji je od zadobivenih ozljeda preminuo na mjestu nesreće.

Susjedi kažu da su danas Radakovića vidjeli u selu kako gura bicikl, te da je često puta znao popiti.

Policijskim očevidom utvrđeno je da se teška prometna nesreća sa smrtnom posljedicom dogodila zbog neprilagođene brzine kretanja vozila i dometa kratkih svjetala, pa je vozač kasno ispred sebe primijetio pješaka. 

Teško ozlijeđen 14-godišnji dječak
Teške i po život opasne ozljede zadobio je 14-godišnji dječak u prometnoj nesreći koja se oko 16.30 dogodila u mjestu Gala pokraj Sinja. Na njega je naletio osobni automobil marke peugeot,  kojim je upravljao 30-godišnji T. M. 

Dječak je vozilom Hitne medicinske pomoći prevezen u splitski KBC, a očevid na mjestu nesreće obavlja dežurni sudac Županijskog suda u Splitu.

Ključne riječi

Komentara 2

SK
skokori2
22:00 27.12.2009.

glavni problem je što je taj čovjek svaki dan bio alkoholiziran ....mnogi ljudi su imali bliski susret s njim.....samo sto ga nisu pogazili...... i sada jedan čovjek ni kriv ni duzan če morati odgovarat zbog jednog pijanca .........di je tu nasa pravda...

SK
skokori2
08:38 28.12.2009.

jos nesta da je covjek vozio i 20 km/h i lupio nekoga postoji ona rupa u zakonu ..............neprilagodjena brzina uvijetima na kolniku.........

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije