Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLAVONSKI BROD

Sve više građana bolesno, žale se na proljev i povraćanje

Slavonski Brod
Foto: Ivica Galović/PIXSELL
04.04.2018.
u 21:43

Dok Brođani čekaju pitku vodu, sve se više ljudi žali na grčeve u želudcu...

Dok pljušte međusobne optužbe na relaciji Slavonski Brod - Zagreb, građani su i dalje očajni zbog zagađene vode koju su, tvrde, danima pili.

Kako pišu RTL Vijesti, djeca i odrasli u Slavonskom Brodu obolijevaju u sve većem broju. Mnoštvo ljudi, uključujući bebe, imaju grčeve u želucu te druge simptome poput proljeva i povraćanja.

– Nemoguće da je slučajnost... Pedijatri šute, ili odgovaraju šturo da je viroza – rekla je jedna majka iz Slavonskog Broda koja je istaknula da su djeca takvu vodu pila barem tri dana.

Pitku vodu Brođani bi trebali dobiti za 15-ak dana kada će vodoopskrbni sustav Slavonskog Broda biti spojen na vodocrpilište Sikirevci. S druge strane, Hrvatski zavod za javno zdravstvo objavio je kako je analiza vode na šest lokacija u Sl. Brodu pokazala da su utvrđene količine ugljikovodika ispod maksimalno dopuštenih vrijednosti.

Slavonski Brod
1/22

Komentara 27

NV
novo vriijeme
23:04 04.04.2018.

stomačna viroza vlada i drugdje nema veze sa vodom

PU
Pukovnik
21:59 04.04.2018.

Hrvatsku se namjerno iseljava. Najveće zalihe pitke vode u Europi, plodna zemlja, čist okoliš, klima i more. Vlada sustavo sprovodi progon vlastitog naroda iz Hrvatske. Sutra tu trebaju živjeti drugi ljudi. Kako drukčije objasniti genocid?

SP
spoter
23:15 04.04.2018.

Ha zanimljivo nema paradera da se ponude da žive ovih petnest dana u Brodu ili da presele ured hihi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije