Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ostavljena u kolicima

U Sesvetama pronađena beba! Ako imate informacije o njoj, javite se policiji

Djevojčica pronađena u Sesvetama
Foto: Policijska uprava zagrebačka
1/5
26.07.2017.
u 12:53

Dijete je ostavljeno u dječjim kolicima, umotano u bijeli platneni prekrivač te odjeveno u žutu haljinu (s bijelim točkicama) bez rukava. Svijetle je puti, plavih očiju i svijetloplave kratke kose

U Sesvetama je prije tjedan dana ispred župnog ureda Župe Dobrog pastira, pronađeno žensko dijete. Policija moli da se javite ako znate identitet djevojčica.

Priopćenje policije prenosimo u cijelosti: 

"U četvrtak, 20. srpnja 2017. godine oko 21.45 sati, u Sesvetama, Brestje, Ulica Ciklama 2A, ispred župnog ureda Župe Dobrog pastira, pronađeno je žensko dijete za koje je utvrđeno da bi moglo biti starosti od 5 do 7 mjeseci. Dijete je ostavljeno u dječjim kolicima, umotano u bijeli platneni prekrivač te odjeveno u žutu haljinu (s bijelim točkicama) bez rukava. Svijetle je puti, plavih očiju i svijetloplave kratke kose.

Djevojčica pronađena u Sesvetama
1/5

Kako dosadašnjim provjerama i poduzetim mjerama i radnjama, policijski službenici nisu došli do korisnih saznanja, molimo vas da putem svojih medija obavijestite građane da, ukoliko imaju korisne informacije o identitetu djeteta, a time i njenih roditelja te okolnosti o događaju, o tome obavijeste najbližu policijsku postaju ili nam se jave na broj telefona 192 kao i e-mailom na adresu zagrebacka@policija.hr", izvijestili su iz Policijske uprave zagrebačke.

Ključne riječi

Komentara 70

JI
Ja i Ja
13:45 26.07.2017.

Evo prije raznog osuđivanja i filozofiranja tko je kriv i kako ga kazniti, predlažem da to dijete date nama na usvajanje. Gdje ima mjesta za moju djecu bit će i za tog malog anđela...

LU
lunar777
14:24 26.07.2017.

Hvala Bogu da je dijete dobro.. Ako već netko iz različitih razloga ne želi ili ne može odgajati ovo dijete, ovo je svakako bolje nego ga ubiti (abortirati). Puno parova ne može imati djece i biti će sretno primiti gaa u obitelj i voljeti kao vlastito dijete.

JO
Josipa
14:17 26.07.2017.

Dajte je meni.. ❤❤❤

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije