Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ovo se ne viđa često

U Rusiji je sve moguće: Neobični birač sve iznenadio svojom pojavom

izbori u Rusiji
Foto: Reuters/Pixsell
1/2
20.03.2018.
u 12:24

Svašta se moglo vidjeti u nedjelju na predsjedničkim izborima u Rusiji, a slučaj iz grada Severobajkalska obišao je svijet

Svašta se moglo vidjeti u nedjelju na predsjedničkim izborima u Rusiji, no ono što je zabilježeno u gradu Severobajkalsku obišlo je svijet.

Jedan je birač, naime, na izbore odlučio doći odjeven u kostim medvjeda i nitko ga nije spriječio u tome da tako glasuje.

Medo je prvo na ulasku na glasačko mjesto glasnim brundanjem uplašio nekolicinu drugih birača, potom je uzeo svoj glasački listić i ispunio građansku dužnost.

Ključne riječi

Komentara 3

OK
okvarbudovič
14:33 20.03.2018.

to je vjerovatno zakamuflirana kilary.

Avatar Amfilohije von kradilofije
Amfilohije von kradilofije
12:41 20.03.2018.

Ma to je Medvedev.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije