Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UBACIVANJE LISTIĆA

VIDEO Izbori u Rusiji: Snimke otkrivaju velike prijevare?

Video je snimljen u gradu Ljuberci kraj Moskve
Foto: Screenshot
19.03.2018.
u 13:45

Promatračka organizacija Golos (glas) objavila je video koji ima više do 380.000 pregleda

Nakon nadmoćne pobjede Vladimira Putina na jučerašnjim predsjedničkim izborima u Rusiji, pojavili su se navodi o prijevarama, uključujući i snimke koje navodno prikazuju sporne situacije na biralištima.

Promatračka organizacija Golos (glas) na Youtubeu je objavila jedan takav video, koji danas ima više od 380.000 pregleda. Na snimci nadzorne kamere može se vidjeti kako dvije dužnosnice provjeravaju da nitko ne gleda pa ubacuju papire u glasačku kutiju. Video je snimljen u gradu Ljuberci pokraj Moskve.

Na društvenim mrežama objavljeno je još sličnih snimki koje navodno prikazuju izborne prijevare. Snimke objavljuje ruski ogranak BBC-ja, istaknuti kritičar Putina Aleksej Navalni i drugi zabrinuti građani.

Komentara 23

DU
Deleted user
14:21 19.03.2018.

Nadam se da kod nas nema takvih tupandera da povjeruju ovim snimkama sa zlobnim komentarima. Zašto, zato jer je Putin osobno zapovijedio da sva biračka mjesta budu pod nadzorom kamera i svi službenici i promatraći su to znali. Ako je netko to ignorirao, kao na ovim snimkama, onda se je moglo pročitati u ruskim portalima da su na nekim mjestima prije početka glasovanja smjenjeni cijeli timovi. Nemojmo potcjenjivati Ruse, da su htjeli to bi puno pametnije napravili, a time vrijeđate i nas relativno prosječno pametne.

Avatar Amfilohije von kradilofije
Amfilohije von kradilofije
23:52 19.03.2018.

Puno bolje to Rusi nego srbi rade bar se ne svađaju nepotrebno na biralištima!

DU
Deleted user
15:18 19.03.2018.

ahahaaa, koje velike prijevare, e jadnici jadni bolesni mizerni. bilo samo na tri mjesta u zemlji sa 11 vremenskih zona i of ta tri mjesta samo su dva bila recimo "velika prevara", na trecem mjestu jesu ubacili par listica pri otvaranja birackog mjesta ali to su ubacili oni sto rade tu pa su htjeli ubaciti svoje listice prije nego sto otvore biracko mjesto da su mirni i da mogu radit svoj poso kako treba. da velika prevara. nije to velika prevara nego smece iz vecernjeg prepisuje smece iz brisela i vashingtona. ajde smece novinarsko sto nisi pisao o ovim VELIKIM PREVARAMA...... "Voters in California’s election get “caught voting multiple times with fake IDs”....ili ovo....BREAKING: Black People In Birmingham Caught Voting Multiple Times With Fake IDs. The FEC has announced that it may have to recommend invalidating more than 60K votes from the Birmingham area to the Alabama Secretary of State. according to police logs, poll watchers and a watchdog group from the Heritage Foundation, dozens of people were caught voting multiple times with fake IDs and fake voter registrations.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije