Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lika

U rijeci Otešici i u Širokoj Kuli pronađeno šest minsko-eksplozivnih sredstava

Foto: PU ličko-senjska
1/2
12.09.2022.
u 18:25

Policija je ponovno pozvala građane na oprez, a ako pronađu predmete koji nalikuju na eksplozivna sredstva da ih ne pokušavaju samostalno ukloniti, već da o tome odmah obavijeste policiju.

U koritu rijeke Otešice protekli vikend pronađeno je pet ručnih bombi, dvije trenutne tromblonske mine i tromblonska osvjetljavajuća mina, a u Širokoj Kuli minobacačka mina koja je virila iz zemlje, priopćila je u ponedjeljak ličko senjska Policijska uprava.

Minsko-eksplozivna sredstva pronašli su građani, a policijski službenik za protueksplozijsku zaštitu izuzeo ih je i pohranio u skladište do uništenja.

Policija je ponovno pozvala građane na oprez, a ako pronađu predmete koji nalikuju na eksplozivna sredstva da ih ne pokušavaju samostalno ukloniti, već da o tome odmah obavijeste policiju.

Također pozivaju sve one koji imaju ilegalno naoružanje da ga u sklopu akcije "Manje oružja - manje tragedija“ dragovoljno predaju policiji.

VIDEO: Zatukao susjeda sjekirom pa pobjegao u šumu: Za sada nije poznat motiv

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije