Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 112
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA AUTOCESTI

Dvadeset maskiranih huligana napalo navijače Osijeka, policija brzo reagirala

Velika Gorica: Navijači koji su sudjelovali u neredima na A1 dovezeni na Županijski sud
Slaven Branislav Babic/PIXSELL
10.09.2022.
u 17:01

Nakon što su maskirani počinitelji fizički napali navijače NK Osijek, brzom reakcijom policije spriječen je daljnji sukob

Danas oko 12,10 sati na odmorištu autoceste A3 „Marsonija sjever“ blizu Slavonskog Broda došlo je do narušavanja javnog reda i mira, javljaju uz Policijske uprave Brodsko-posavske županije.

Naime, na navedenom odmorištu zaustavio se autobus sa navijačima NK Osijek, koji je putovao prema Rijeci u pratnji policijskih službenika. Izlaskom navijača iz autobusa dvadesetak nepoznatih maskiranih počinitelja ih je fizički napalo.

Brzom reakcijom policije spriječen je daljnji sukob, a time i daljnje narušavanje javnog reda i mira kao i teže ozljeđivanje sukobljenih osoba. 

Prema trenutnim saznanjima nitko nije zatražio liječniku pomoć, dok je prilikom sukoba oštećeno policijsko vozilo. Kriminalističko istraživanje je u tijeku te policija traga za preostalim počiniteljima.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije