Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svečano otvorenje

U Rapcu otvoren Hotel&Casa Valamar Sanfior sa četiri zvjezdice

Hotel&Casa Valamar Sanfior
Foto: PR fotografija
1/3
16.05.2013.
u 20:15

Rabačka investicija je vrijedna oko 60 milijuna kuna, a Valamar je u pripremu ove sezone ukupno 170 milijuna kuna

Turistički Rabac od danas poslijepodne i službeno je bogatiji za jođ jedan objekt visoke kategorije.Prvi gosti stigli su prije dvadesetak dana, a kasno poslijepodne i ceremonijalno su otvoreni preuređeni Valamarov hotel Sanfior te nekadašnji apartmani Lanterna. Hotel od ranije nosi četiri zvjezdice, a sada su mu sobe, restoran i terase obnovljeni, a apartmani, koji su imali dvije zvjezdice, preuređeni su u komfornu hotelsku depadansu s također četiri zvjezdice. Investcija je vrjedna oko 60 milijuna kuna, kako je na otvaranju istaknuo predsjednik uprave Rivijera Adria Edi Černjul.

- Ova investcija dokaz je Valamarove strategije u izgradnji održivog poslovanja i visoke kvalitete - kazao je Černjul.

Na otvorenju je bio i ministar turizma Darko Lorencin, koji se zahvalio Valamaru na investiciji.

- Očekujem da Valamar bude partner i u implementaciji nedavno usvojene Strategije razvoja hrvatskog turizma - rekao je ministar Lorencin.

Predsjednik Valamarove uprave Peter Fuchs istaknuo je da se Valamar iz godine u godinu pokazuje kao vodeći investitor u hrvatskom turizmu i da će tim putem nastaviti. Inače, ta je turistička kompanija u pripremu sezone ove godine investirala oko 170 miijuna kuna, a obnovljeni hotel i depadansa pod nazivom Hotel&Casa Valamar Sanfior u Rapcu pojedinačno bila najveća investicija.Inače, ovaj je rabački hotel preuređenjem dobio veće,moderno namještene sobe, te trim kkabinet, a sobe s pogledom na more dobile su i balkone.

>>Najveća turistička kompanija u deset godina udvostručila prihode

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije