Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVI SU SPAŠENI

VIDEO U rano jutro buknuo požar u centru Zagreba: 'Bilo je mnogo dima, svi su se prestrašili'

Zagreb: Rano ujutro došlo je do požara stana u Zvonarničkoj ulici
Foto: Borna Filic/PIXSELL
1/4
Autori: Vecernji.hr, Hina
05.11.2020.
u 11:06

Spašene su dvije ženske osobe, a jedan muškarac prevezen je u KBC Sestre milosrdnice. Vatra je planula iz za sada neutvrđenih razloga.

Zagrebačkim vatrogascima jutros oko 3:40 h je stigla dojava o dimu, odnosno požaru koji suklja iz suterenskog stana 64-godišnjaka u Zvonarničkoj ulici u centru Zagreba.

Naime, dim je ubrzo preplavio stubište i stanove, pa su po dolasku na mjesto intervencije iz stanova krenuli spašavati stanare.

– Pas je počeo lajati bez prestanka, pa me to probudilo i kad sam izašla na terasu, vidjela sam mnogo dima. Svi smo izašli na ulicu jer smo se jako prestrašili i čekali smo da se požar ugasi, rekla je sustanarka za Zagreb Info.

Očevid o uzrocima i okolnostima izbijanja požara provest će se danas, naveli su iz Policijske uprave zagrebačke.

Spašene su dvije ženske osobe, a jedan muškarac prevezen je u KBC Sestre milosrdnice. Vatra je planula iz za sada neutvrđenih razloga.

Nakon povratka s intervencije na bolove u desnom koljenu koje je i oteklo žalio se vatrogasac koji je odvezen u Traumatološku bolnicu.

VIDEO: U rano jutro buknuo požar u centru Zagreba

 

Ključne riječi

Komentara 1

DD
ddh
09:41 05.11.2020.

Ovo je cudo nevidjeno, gori u nekoj kuci, pa vidi senzacije ala VL, nastaje dim i ljudi se preplase. Ovo otkrice tople vode je senzacionalno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije