Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ubilački pohod

U pucnjavi u Kentuckyju petero mrtvih, napadač si oduzeo život

Kentucky
Foto: Reuters/PIXSELL
11.02.2018.
u 09:21

Policija je identificirala napadača kao Josepha Nickella no druge informacije o njima nisu otkrivene

Pet osoba uključujući napadača koji si je oduzeo život ubijeno je u pucnjavi u subotu na dvije lokacije na sjeveroistoku Kentuckyja, objavila je policija.

Policija je primila poziv oko 16 sati o pucnjavi u kući u blizini Paintsvillea, oko 260 kilometara jugoistočno od Louisvillea, objavio je šerif okruga Johnson Dwayne Price.

Policajci su otkrili dvije mrtve osobe i krenuli u potragu za napadačem. U međuvremenu nakon drugog poziva policiji zbog pucnjave otkrivena su još tri tijela u stanu u Paintsvilleu.

"Radi se o stravičnom ubilačkom pohodu", kazao je Price.

Policija je identificirala napadača kao Josepha Nickella no druge informacije o njima nisu otkrivene.

Identiteti žrtava nisu objavljeni.

Do pucnjave je došlo tri tjedna nakon što je tu saveznu državu potresla vijest o pucnjavi u srednjoj školi u Bentonu u kojoj su ubijena dva učenika a 18 ozlijeđeno.

Ključne riječi

Komentara 1

5S
505.scrtom
14:53 11.02.2018.

Pa jesam već jednom rekao da Amerikanci uz Boga i oružje vole koje moš kupit iza svakog ćoška.To su vjerski fanatici što se toga tiče..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije