Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tragedija

U prometnoj nesreći kraj Siska poginuo 20-godišnjak

policija
Foto: ilustracija
06.09.2014.
u 10:48

U petak, 5. rujna oko 17,35 sati, u Ulici Otokara Keršovanija u Sisku, u blizini željezničke pruge, dogodila se prometna nesreća u kojoj je poginula jedna osoba...

U petak, 5. rujna oko 17,35 sati, u Ulici Otokara Keršovanija u Sisku, u blizini željezničke pruge, dogodila se prometna nesreća u kojoj je poginula jedna osoba. Vozač, 28-godišnjak s područja Karlovca, upravljajući osobnim automobilom zagrebačkih registarskih oznaka, bez položenog vozačkog ispita, pretjecao je osobno vozilo. Zbog neprilagođene brzine izgubio je nadzor nad vozilom i sletio s kolnika te udario u betonski stup parovoda.

U prometnoj nesreći teško je ozlijeđen vozač i 20-godišnji putnik, dok je lakše ozlijede zadobio 19-godišnji putnik. Svi ozlijeđeni su prevezeni u sisačku bolnicu gdje im je pružena pomoć, međutim, 20-godišnji putnik je zbog zadobivenih ozljeda u 19,50 sati preminuo. Očevid su obavili policijski službenici Postaje prometne policije Sisak te će protiv vozača podnijeti kaznenu prijavu zbog izazivanja prometne nesreće.

>>Automobil sletio s ceste i zabio se u stup, poginuo suvozač

Komentara 3

GO
gogs0302
13:35 06.09.2014.

Da policija i pravosuđe rade svoj posao onako kako bi trebali sigurno bi se broj nevinih žrtava u prometu drastično smanjio, i neodgovorni vozači bi možda ipak razmislili da li će sjesti za volan svog ljubimca pijani ili bez vozačke.. A ovako se oni ništa ne boje, znaju da se u pravilu njima ništa neće dogoditi, a za nevine žrtve baš ih briga, kao naravno i suce - koji su puni samilosti prema vozačima.

19
1995josip
17:27 10.09.2014.

Na toj cesti smrti se vozi i 200 km na sat , voze se neregistrirani automobili ! Policija bi tamo trebala stajati cijeli dan , tada nebi bilo ljubitelja sekundarnih sirovina koji bi tako brzo vozili i ugrožavali nas koji normalno i po pravilima vozimo .

IC
ica39
16:28 06.09.2014.

Da nije prevezen u Sisačku bolnicu možda bi ga spasili.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije