Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZRAKOPLOVNA NESREĆA

Maloljetnik poginuo u padu jedrilice kod Sinja

Ilustracija jedrilice
Foto: Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL
1/2
27.08.2017.
u 22:47

Na obroncima Kamešnice stradao je i instruktor letenja, ali nije u životnoj opasnosti

Jedna je osoba poginula, a jedna ozlijeđena prilikom pada rekreativne jedrilice u nedjelju na obroncima Kamešnice, potvrdili su u splitskom KBC gdje su u predvečernjim satima dovezene stradale osobe..

"Dovezene su nam dvije osobe od kojih jedna maloljetna koja nije pokazivala znakove života te smo je sat vremena pokušavali reanimirati ali bezuspješno. Druga osoba, koja je instruktor letenja, zadobila je prijelom potkoljenice i izvan je životne opasnosti," rekao je za Hinu dr. Radoslav Stipić voditelj službujuće dežurne smjene na Hitnom kirurškom odjelu splitskog KBC-a

Uzroci pada letjelice na Kamešnici nisu poznati.. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije