Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMETNA NESREĆA

U okolici Karlovca biciklist poginuo u naletu automobila

Nedaleko Karlovca pri naletu automobila poginuo biciklist
Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL
1/5
14.06.2021.
u 19:21

Nesreća se dogodila na cesti između Lemić Brda i Popović Brda iza 17 sati

Danas nešto iza 17 sati u naletu osobnog automobila smrtno je stradao biciklist na cesti između Lemić Brda i Popović Brda u okolici Karlovca. Policija je ubrzo izišla na teren kako bi utvrdili okolnosti zbog kojih je došlo do nesreće u kojoj je preminuo biciklist rekreativac iz Karlovca.

Očevidom rukovodi zamjenik županijskog državnog odvjetnika u Karlovcu, kažu u policiji, kao i da se promet ovom dionicom ceste odvija naizmjenično jednom prometnom trakom.

Komentara 3

SL
slavenZadravec
19:33 14.06.2021.

Bicikliste (i pješake) bi trebalo bolje zakonski zaštititi u prometu. Propisi ne uzimaju u obzir da su motorna vozila, zbog svoje brzine i mase, ta koja ugrožavaju sigurnost ostalih.

PL
posten_lopov
07:53 15.06.2021.

Cek da vidimo rezultate istrage.

Avatar jocker-3
jocker-3
20:29 14.06.2021.

Možda je biciklist bio alkoholiziran,i to je moguće....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije