Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vinkovci

Tragedija na božićnom druženju: Muškarca upucao poznanik, policija ga privela

Policijski očevid u stanu gdje je pronađeno tijelo ženske osobe
Grgo Jelavic/PIXSELL
27.12.2018.
u 10:34

Kako navode iz PU Vukovarsko-srijemske, u tijeku je kriminalističko istraživanje nad 45-godišnjakom iz Drenovaca

U srijedu oko 18 sati u obiteljskoj kući u Vinkovcima pronađeno je mrtvo tijelo 32-godišnjaka iz Soljana.

Kako navode iz PU Vukovarsko-srijemske, u tijeku je kriminalističko istraživanje nad 45-godišnjakom iz Drenovaca zbog sumnje da je usmrtio 32-godišnjaka iz Soljana.

Prema neslužbenim informacijama iz policije, riječ je o poznanicima koji se znaju otprije s obzirom na to da su živjeli u susjednim selima. Navodno je 32-godišnjak s prijateljima iz Soljana došao kod 45-godišnjaka iz Drenovaca koji se u međuvremenu preselio u Vinkovce.

Za vrijeme božićnog druženja došlo je do opaljenja iz prepravljenoga vatrenoga naoružanja, pri čemu je 32-godišnjak pogođen u predjelu prsa. Društvo je odmah pozvalo hitnu pomoć koja je o svemu izvijestila i policiju te pritom privela 45-godišnjaka.

Prema navodima iz policije, nikakvi stari obračuni ili nerazjašnjeni računi nisu bili uzrok ubojstva nego je do opaljenja, barem prema trenutačnim informacijama, došlo hotimično. Na mjesto događaja izašao je državni odvjetnik koji će poslije očevida odrediti i kvalifikaciju ubojstva.   

Ključne riječi

Komentara 9

ZA
Zagy154
11:35 27.12.2018.

kakvo je to bozicno druzenje s oruzjem. bolesnici

BO
Bojans
11:26 27.12.2018.

Hotimično?

Avatar Kljusar
Kljusar
11:17 27.12.2018.

kuršum iz kremenjače od lošeg tufekdžije ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije