Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KUPINEC

U polju pronašli tijelo tinejdžera (17) , vršnjak ga izbo nožem: 'Izgledao je kao da ga je nešto obuzelo'

policija
Foto: Borna Filic/PIXSELL/Ilustracija
26.12.2018.
u 22:22

S obzirom na to da je riječ o predjelu na kojem nema javne rasvjete, vatrogasci su dugo u noć osvjetljavali teren kako bi se mogao odraditi očevid

Izgledao je kao da ga je nešto obuzelo, uzeo je nož u ruke i počeo ubadati svog vršnjaka po licu, vratu i rukama, a nije stao sve dok taj jadni dečko nije izdahnuo, opisuje jedan od stanovnika Kupinca stravično ubojstvo koje se na Štefanje oko 15.30 sati dogodilo u tom mjestašcu smještenom nekoliko kilometara od Jastrebarskog.

Na pustom i blago šumovitom predjelu udaljenom nekoliko stotina metara od najbližih kuća 17-godišnji tinejdžer, koji je prema pisanju nekih medija u Kupinec došao negdje iz sjevernog dijela Hrvatske, nožem je zadao više smrtonosnih rana svom vršnjaku koji živi u selu gdje se ubojstvo dogodilo. Policija je dojavu o ubojstvu zaprimila malo iza 15.30 sati, a prva je na teren stigla ekipa iz postaje u Jastrebarskom, a čim su vidjeli da je lice 17-godišnjaka bilo toliko unakaženo da ga se praktički nije moglo ni identificirati, u asistenciju su pozvani i njihovi kolege iz Zagreba, a na mjesto događaja stigli su hitna pomoć i vatrogasci.

 S obzirom na to da je riječ o predjelu na kojem nema javne rasvjete, vatrogasci su dugo u noć osvjetljivali teren kako bi se mogao odraditi očevid, a hitna je stigla da bi pružila pomoć preživjelom 17-godišnjaku koji je, kad je shvatio što je učinio, prema pričanju mještana, pokušao i sam sebi nauditi. Prevezli su ga u Kliniku za dječje bolesti u Klaićevoj gdje će, nakon što mu najprije bude pružena adekvatna liječnička pomoć, biti ispitan od policije.

Što su dvojica srednjoškolaca radila zajedno, jesu li se od ranije dobro poznavala i što je točno dovelo do ovakvog zločina kakav se u Kupincu ne pamti u srijedu navečer u trenutku pisanja ovog teksta nije znala ni zagrebačka policija s obzirom na to da je kriminalističko istraživanje još uvijek bilo u tijeku. Nedaleko od blatnog jarka u kojem je pronađeno tijelo 17-godišnjaka bilo je i više stvari poput laptopa, mobitela, hrane, pića i cigareta, tako da postoji mogućnost da su mladići tamo planirali i kampirati.

Komentara 58

IL
ilijan
18:23 26.12.2018.

Strašno

PR
prajdali100
20:39 26.12.2018.

Što se ovo događa ? Ništa dobra čuti.

TR
tratincica68
01:38 27.12.2018.

Bal vampira.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije