Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POŽAR

U Novigradu izgorjela dva automobila, nema stradalih

Vatrogasci pružaju potporu Frani Lučiću
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
07.04.2019.
u 13:30

Uzrok požara nije utvrđen, a s očevidom će se nastaviti u ponedjeljak kada se očekuje dolazak djelatnika Centra za forenzična ispitivanja i istraživanja

U požaru koji je izbio u nedjelju ujutro u Goranskoj ulici u Novigradu izgorjela su dva automobila, nitko nije stradao, a uzroci požara se utvrđuju, izvijestila je u nedjelju istarska policija.

Po riječima glasnogovornice Nataše Rogić Jukopila policija je jutros oko 4,30 sati zaprimila dojavu o požaru dva parkirana automobila u Goranskoj ulici. Požar je, zahvaljujući brzoj intervenciji, ugašen nakon pola sata. Utvrđeno je da je izbio na mercedesu pulskih registarskih oznaka.

Vatra je potom zahvalila i automobil smart, također pulskih registarskih oznaka, a oba vozila su u vlasništvu tvrtke koja se bavi nekretninama.

U požaru nitko nije stradao, a policijski službenici su u nedjelju ujutro, u suradnji s inspektorom zaštite od požara, obavili očevid kako bi se utvrdile okolnosti događaja. 

"Uzrok požara nije utvrđen pa će se nastaviti u ponedjeljak, kada se očekuje dolazak djelatnika Centra za forenzična ispitivanja i istraživanja "Ivan Vučetić", izvijestila je glasnogovornica Rogić-Jukopila.  

Težak sudar skutera u Indiji

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije