Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prometna nesreća

Tragedija u Istri: u prevrtanju auta poginuo mladi policajac

Policija
Borna Filic/PIXSELL
22.09.2018.
u 10:24

Nesreća se dogodila oko šest sati kada je vozač (27) "peugeota 207" pulske registracije, iz još neutvrđenih razloga sletio s ceste i udario u kameni usijek, nakon čega se vozilo prevrnulo.

U prevrtanju vozila na cesti Marčana - Veliki Vareški kod skretanja za mjesto Mutvoran jutros je smrtno stradao policijski službenik (27),  izvijestila je istarska policija.

Nesreća se dogodila oko šest sati kada je vozač (27) "peugeota 207" pulske registracije, iz još neutvrđenih razloga sletio s ceste i udario u kameni usijek, nakon čega se vozilo prevrnulo. Od siline udarca, na mjestu događaja smrtno je stradao mladi vozač, inače policijski službenik u pulskoj policijskoj postaji.

 Na mjestu događaja uz policiju su intervenirali i vatrogasci, a zbog očevida nesreće cesta Marčana - Veliki Vareški bila je do 8.55 sati zatvorena za promet. 

Komentara 9

Avatar future Gohan
future Gohan
10:49 22.09.2018.

Eh juriti... juriti... dobro je kad b*dala ubije sebe a ne drge....

DU
Deleted user
11:27 22.09.2018.

Iz još neutvrđenih razloga.. a kad ih policija utvrdi, utvrdit će da je razlog kamen od 300 kg koji je pretrčavao cestu na neoznačenom dijelu za kameni prijelaz....

RI
rightside
11:33 22.09.2018.

jel ovo "jos neutvrdenog razloga" uvjek koristite kad treba zastitit nekog i njegovu krivicu?? a da napisete ko za normalne ljude,,i zbog prevelike brzine izgubio kontrolu i izletio sa kolnika"? tad bi to vec realno bilo,, a sta se ticee samog stradalog,,zao mi je svakog covjeka(skoro svakog) no trebao je mozak ukljucit dok je vozio,.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije