Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nesreća

Prevozio drva: U prevrtanju traktora poginuo muškarac

traktor
Foto: Borna Filić/PIXSELL/Ilustracija
22.09.2018.
u 08:27

Muškarac je u petak oko podneva u šumi vozio neregistrirani traktor s prikolicom sa drvima.

U prevrtanju traktora, u šumi kod Svetog Petra Orehovca, smrtno je stradao 59-godišni muškarac, izvjestila je Policijska uprava koprivničko-križevačka.

Muškarac je u petak oko podneva u šumi vozio neregistrirani traktor s prikolicom sa drvima. Na nizbrdici je prikolica gurnula traktor koji se prevrnuo. Od zadobivenih ozljeda 59 – godišnjak je preminuo na mjestu događaja, navela je PU koprivničko-križevačka. 

Pogledajte i video Očevid nakon pucnjave u ulici Grada Vukovara u Zagrebu

Komentara 7

DH
dalibor.hren
21:49 22.09.2018.

Zatjerala ga težina kola! Zbog toga postoji "žlajf" i malo gasa na traktoru da ne koči već vuče. Hebi ga, sad je kasno pametovati. Sućut obitelji!

DU
Deleted user
11:02 23.09.2018.

Slika je prevrnutog traktora sa "špricom"

Avatar comparator
comparator
09:36 22.09.2018.

Da je registriran vjerojatno bi čovjek ostao živ😜! Koliko znam tehnički kod traktora su više vizualni na terenu . Osim toga svaki traktor nije za šumu i velike nagibe . Postoje specijalni traktori s svim pogonskim osovinama koji su nešto širi i duži . Ovo što se radi kod nas odnosi dosta života jer se sječom i prometom bave ljudi u starijoj dobi zato jer nemaju više sredstava za život niti pomagača.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije