Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pomicanje kazaljki

U nedjelju spavamo jedan sat manje, sat se pomiče sa 2 na 3

sat, kazaljke (1)
Reuters/PIXSELL
23.03.2012.
u 18:14

U nedjelju u 2 sata završava zimsko računanje vremena te pomicanjem za jedan sat unaprijed, sa 2 na 3, počinje ljetno računanje vremena

Jedan sat spavanja izgubit ćemo u nedjelju, no zbog toga će dani postati "duži". Naime, u nedjelju u 2 sata završava zimsko računanje vremena te pomicanjem za jedan sat unaprijed, sa 2 na 3, počinje ljetno računanje vremena.

Zbog pomicanja sata iz HŽ-a su izvijestili da su organizirana posebna dežurstva osoblja u elektrotehničkim službama i prometnim uredima kako bi se svi automatski uređaji koji pokazuju, registriraju ili daju točno vrijeme namjestili na točno vrijeme.  

Upozoravaju i da će šest putničkih vlakova kasnit do jedan sat zbog pomicanja sata.

>>Od nedjelje vožnja automobilom bez upaljenih svjetala danju

Komentara 9

PA
papaciune
13:35 24.03.2012.

admin, ajde vrati se u skolu, ako imas koju, pa nauci kako se pomice sat

TN
tnt
14:06 24.03.2012.

Hajde lijepo to ispravite da se vam ne smiju ljudi.

JM
ja-ma
13:28 24.03.2012.

Velika ili mala...glupost!Nikada nisam doživljavala da ako netko piše velikim slovima viče na mene.Bitno mi je ono što i kako piše.Isto kao što je glupost što ste napisali na naslovnici da sat ide UNATRAG.Kad vas u ponedjeljak počnu nazivati bijesni čitatelji da znate zašto.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije