Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
slučaj lane bijedić

U mobitelu nema ništa što može dovesti do ubojice?

Lana Bijedić
Foto: Vecernji.ba
21.11.2019.
u 11:06

Iako su od početka, kad se pojavila informacija da je uz Lanino tijelo pronađen i mobitel, mnogi tvrdili da je riječ o amateru koji se uspaničio nakon što je izvršio stravičan zločin

Iako još nema službenih rezultata vještačenja mobitela Lane Bijedić, portal Klix jučer je objavio da mobitel, prema svemu sudeći, neće mnogo pomoći istražiteljima jer, prema njihovu pisanju, opsežna analiza poruka poslanih preko niza besplatnih servisa za komuniciranje nije donijela osobit napredak u istrazi.

Iako su od početka, kad se pojavila informacija da je uz Lanino tijelo pronađen i mobitel, mnogi tvrdili da je riječ o amateru koji se uspaničio nakon što je izvršio stravičan zločin, obdukcija će pokazati, udarcima, davljenjem i ubacivanjem u rijeku, očito je taj netko dobro znao što radi i da u mobitelu nema nečeg što ga može dovesti u vezu s ovim ubojstvom. I ako se pokaže točnim ta informacija, lako je moguće da ovaj slučaj ode u ladicu s neriješenim zločinima. Stravična priča od 6. listopada ove godine počela je u obiteljskom domu u Sjevernom logoru u Mostaru gdje je Lana Bijedić živjela sa svojom majkom Ninom, dekanicom Fakulteta informacijskih tehnologija Univerziteta Džemala Bijedića u Mostaru.

Oko 11 sati, prema navodima majke, Lana odlazi na sastanak s prijateljicom do kojeg, prema tvrdnjama ispitanih prijateljica nije došlo. Ukrcala se na autobus u Čapljinu. S autobusnog kolodvora krenula je pješice, a nadzorne kamere na jednoj benzinskoj crpki snimile su je u 12.10 sati. Zatim se pojavljuje snimka pješačenja kod kružnog toka u Zvirovićima u 13.30. Ispostavilo se kako je odatle nastavila pješačiti još koji kilometar do mjesta ubojstva.

Ukupno je propješačila osam kilometara. Njezino tijelo pronašao je lokalni ribar koji je odmah nazvao policiju. Nakon ubojstva Lana je iz Mostara ispraćena u Beograd gdje je, po želji majke, šest dana nakon ubojstva tijelo kremirano. Majka Nina ostala je u Beogradu. U siječnju ove godine Lana je napisala i oporuku. Slučaj koji se zbio u Studencima između Čapljine i Ljubuškog sve je misteriozniji.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije