Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kobno ljetovanje

U Mimicama se utopio Poljak, u Lokvi Rogoznici Čeh

leš, arhiva (1)
Pixsell
17.08.2010.
u 13:57

Iako je liječnička pomoć u kratkom roku pružena obojici stradalih, pomoći im nije bilo.

SPLIT - Ljetovanje u Dalmaciji kobno je završilo za dvojicu stranih turista.

U ponedjeljak oko 14.40 sati u Mimicama pored Omiša utopio se 58-godišnji Poljak A.C.C. koji je ronio 15-ak metara od obale. Obitelj i kupači zamijetili su njegovo tijelo kako pluta na površini. Brzo su ga izvukli na obalu, pokušali reanimirati, no nesretnom Poljaku nije se više moglo pomoći. Po dolasku u 14.45 sati liječnik je mogao samo konstatirati smrt. Tijelo je prebačeno na Odjel patologije KBC-a Split gdje će biti obavljena obdukcija.

Samo nekoliko kilometara dalje, u Lokvi Rogoznici, na predjelu Ivašnjak, u 18.30 sati dogodio se gotovo identičan slučaj. Četrdesetogodišnji Čeh R.D. ušao je u more. Nakon nekoliko trenutaka njegova supruga i kupači vidjeli su da se “nešto događa”. Brzo su ga izvukli, pokušali reanimirati, no bezuspješno. U 19 sati liječnik je konstatirao smrt. I njegovo je tijelo poslano na obdukciju.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije