Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Svijet

U Meksiku otkrivena masovna grobnica sa 77 mrtvih tijela

Jedini zaključak koji se nameće je da su narko bande iskoristile rudnik kao masovnu grobnicu za svoje žrtve.
07. lipnja 2010. u 23:13 1 komentara 3 prikaza
meksiko
Foto: Reuters

Pronalazak 77 mrtvih tijela u napuštenom rudniku šokirao je meksičke policajce. Jedini zaključak koji se nameće je da su narko bande iskoristile rudnik kao masovnu grobnicu za svoje žrtve.

Naime, već četiri godine meksička vlada vodi takozvani rat protiv droge, a meksička svakodnevica postale su ulične borbe narko bandi i policije, ali i nevinih žrtava. Do danas ukupno je poginulo 22 tisuće ljudi.

Tijela su bačena 200 metara ispod zemlje u rudniku srebra  u meksičkoj državi Guerrero. Za sada je identificirano samo šest tijela, a jedan od mrtvih je i upravitelj lokalnog zatvora. Iskopavanje tijela otežava težak teren, a policija za sada sakuplja uzorke DNK. Neka tijela imaju prepoznatljive tetovaže lokalnih narko bandi.

Policija pretražuje i druge rudnike u blizini u potrazi za tijelima, a lokalne mrtvačnice gotovo da nemaju kapaciteta primiti tolike žrtve.

Indira Levak
dodjela MAC nagrade
Srpski mediji raspisali se o Indiri: 'Pojavila se gotovo gola, sve oči su bile na njoj'
HS kožnu bolest
Hidradenitis suppurativa
Bolesnici koji imaju HS kožnu bolest često pate od depresije i anksioznosti, a najbitnije je bolest prepoznati na vrijeme
  • -obrisani-:

    Onaj koji zeli upotrebljavlati droge to ce i onako ciniti......... Rijesenje je jednostavno. LEGALIZACIJA........ U jednom danu trosak za teske ovisnike pao bi sa $2,000-$ 3,000 DNEVNO na 50 centi dnevno. Preko noci nestalo bi narko bandi i i povezanog ... prikaži još!g kriminala........Da ali tada STVARNA banda ne bi mogla zgrtati bilijune od bijednika