Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
rat protiv droge

U Meksiku otkrivena masovna grobnica sa 77 mrtvih tijela

meksiko
Reuters
07.06.2010.
u 23:13

Jedini zaključak koji se nameće je da su narko bande iskoristile rudnik kao masovnu grobnicu za svoje žrtve.

Pronalazak 77 mrtvih tijela u napuštenom rudniku šokirao je meksičke policajce. Jedini zaključak koji se nameće je da su narko bande iskoristile rudnik kao masovnu grobnicu za svoje žrtve.

Naime, već četiri godine meksička vlada vodi takozvani rat protiv droge, a meksička svakodnevica postale su ulične borbe narko bandi i policije, ali i nevinih žrtava. Do danas ukupno je poginulo 22 tisuće ljudi.

Tijela su bačena 200 metara ispod zemlje u rudniku srebra  u meksičkoj državi Guerrero. Za sada je identificirano samo šest tijela, a jedan od mrtvih je i upravitelj lokalnog zatvora. Iskopavanje tijela otežava težak teren, a policija za sada sakuplja uzorke DNK. Neka tijela imaju prepoznatljive tetovaže lokalnih narko bandi.

Policija pretražuje i druge rudnike u blizini u potrazi za tijelima, a lokalne mrtvačnice gotovo da nemaju kapaciteta primiti tolike žrtve.

Komentara 1

OB
-obrisani-
03:36 08.06.2010.

Onaj koji zeli upotrebljavlati droge to ce i onako ciniti......... Rijesenje je jednostavno. LEGALIZACIJA........ U jednom danu trosak za teske ovisnike pao bi sa $2,000-$ 3,000 DNEVNO na 50 centi dnevno. Preko noci nestalo bi narko bandi i i povezanogg kriminala........Da ali tada STVARNA banda ne bi mogla zgrtati bilijune od bijednika

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije