Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljeto na bazenu

U ljetnu ljepoticu uložili 600.000 kuna

BAzeni Šandrovec (1)
Foto: Damir Spehar/PIXSELL
1/4
02.07.2013.
u 14:39

Jedina općina u Hrvatskoj sa olimpijskim bazenom ulagala je u poboljšanje kvalitete vode pa je bazen obložen specijalnom folijom, stavljeni su novi filteri, ventili i cijevi

Bazen smo naslijedili i kako bi ostali jedinstvena općina u Hrvatskoj sa ljetnim olimpijskim bazenom, a da ga održimo na zavidnoj razini uoči nove kupališne sezone u uređenje smo uložili čak 600.000 kuna, ponajprije radi što kvalitetnije vode – ističe Josip Dekalić, načelnik Šandrovca, koji se poput sumještana doista može podičiti pravom kupališnom ljepoticom i ljetnom oazom.

Naime, izuzev što šandrovački bazen posjetitelje mami vizualnim izgledom, kupači će na najvećem dobitku biti po pitanju kvalitete vode.

- Bazen je obložen specijalnom folijom koja spriječava nastanak mikroorganizama i algi, uređeno je korito, a i postavljeni su novi filteri, ventili i cijevi. Dakle, za razliku od prijašnjih sezona, više neće biti potrebe za čestim izmjenama ili dopunom vode, a koja će time biti i toplija – dodaje Dekalić.

Nadalje, uređeno je igralište za odbojku na pijesku, u ponudi je mini golf teren, viseća kuglana, dječje igralište, a posjetitelji mogu i roštiljati. Ležaljke i suncbrani su bespaltni, odnosno uračunati su u cijenu ulaznice koja se nije mijenjala, te dnevna za odrasle iznosi 12, odnosno djecu sedam kuna.

>>Gradski bazeni u Slavonskom Brodu nisu ni dovršeni, a već hit

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije