Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 55
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAGEDIJA Od udarca motor clija letio desetak metara

U Lipovljanima dvoje mrtvih i dvoje teško ozlijeđenih u stravičnoj nesreći

13.02.2009.
u 22:42

LIPOVLJANI – U Lipovljanima kod Novske u petak navečer poginula su dva mladića, a teško su ozlijeđene dvije djevojke. Svi su iz Lipovljana. Kako smo doznali od njihovih prijatelja i sumještana, krenuli su u Kutinu u novootvoreni disko. Na izlazu iz Lipovljana prema Banovoj Jaruzi, u zavoju, automobil clio udario je prvo u parkirano vozilo izvan kolnika, potom u mostić koji je nakon udara preletio i zaustavio se u kanalu s druge strane mosta.

Preletjeli mostić
U cliju su poginuli vozač Bogdan Slota (25) i suvozač Igor Pernička (26), a nakon udara u mostić, obje djevojke sa zadnjeg sjedala, Ines Lasek (18) i Helena Kostecki (17), ispale su iz vozila i teško se ozlijedile. Jedna je u bolnici u Sisku, a druga u Zagrebu u Draškovićevoj. Iako se proširio glas da je jedna od njih preminula, dobili smo potvrdu da glasine nisu utemeljene.

Prva je unesrećenima priskočila Đurđica Kostadinović.

– Udarili su u naš automobil, potom u mostić. Vozilo se zaustavilo u kanalu preletjevši most u koji su udarili. Na mostu je ležala jedna djevojka, a nedaleko od nje, pokraj kanala, i druga. Igor, koji je bio suvozač, nije davao znakove života, za razliku od vozača Bogdana, koji je još kratko vrijeme disao. Strašno je i što je Igor poginuo ispred kuće koju je kanio kupiti i već je pregovarao s vlasnicima – kazala nam je Đurđica Kostadinović.

Doznajemo da je motor automobila odletio desetak metara preko ceste, a poklopac motora tridesetak metara.

Stric ga prepoznao
U Igorovoj roditeljskoj kući, među brojnom rodbinom, zatekli smo njegova strica Željka, koji je vatrogasac i kobne večeri bio je pozvan na intervenciju u prometnoj nesreći.

– Nisam znao o kome je riječ i možete misliti kako mi je bilo kad sam prepoznao svog nećaka – plačući je govorio.

U dvorištu obitelji Slota upravo su ispraćali u mrtvačnicu tijelo svog sina i brata Bogdana. Dvije kuće dalje vidjeli smo karambolirani clio. Uništen je do neprepoznatljivosti.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije