Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAZNENO PRIJAVLJEN

U kući mu našli pet amfora i oružje

Oružje
Foto: PU dubrovačko-neretvanska
08.01.2020.
u 10:34

Dubrovačka policija 63-godišnjaka s Pelješca sumnjiči za nezakonito posjedovanje oružja te nedozvoljeno obavljanje istraživačkih radova i prisvajanje kulturnog dobra.

Zbog amfora i oružja kaznenu prijavu zaradio je 63-godišnjak s Pelješca. Dubrovačka policija sumnjiči ga za nezakonito posjedovanje oružja te nedozvoljeno obavljanje istraživačkih radova i prisvajanje kulturnog dobra. 

Pretragom njegove kuće, policija je 3. siječnja našla pet oštećenih glinenih posuda nalik na amfore antičkog podrijetla. Osim amfora nađena je i jedna poluautomatska puška s tromblonskim nastavkom i dvije lovačke puške te 75 komada streljiva za koje oružje nije posjedovao potrebna odobrenja.

Pronađene posude kao i oružje i streljivo su mu oduzeti.

Pogledajte i video - Uhićeno 9 muškaraca zbog nedozvoljenog posjedovanja i izrade oružja

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije