Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
video

U kontejnere na groblju odlagali i otpad od svinjokolja

video (1)
Ljiljana Risek
09.09.2011.
u 11:08

Snimke jasno otkrivaju identitet građana i registracije vozila, pa su neki već imali posla s Ivkomovim službama

Građane koji su u kontejnere na gradskom groblju u Ivancu u ranim jutarnjim ili kasnijim večernjim satima odložili pun kombi smeća u vrećama, ali i otpad životinjskog podrijetla od svinjokolja, kao i one koji su uz kontejnere, misleći da su nezamijećeni, ostavili stare televizore – sve njih „uslikala“ je kamera videonadzora koju je nedavno postavila komunalna tvrtka Ivkom.

- Na montiranje videonadzora ponukali su nas učestali slučajevi nedopuštenog odlaganja svakakva otpada u kontejnere na groblju. Građani su u njih odlagali sve i svašta. Također, još pamtimo slučaj oštećivanja kandelaberske rasvjete na groblju, pa smatramo da bi videonadzor takve rabote ubuduće trebao svesti na najmanju mjeru – izjavio je direktor Ivkoma Mladen Stanko.

Jesu li prema počiniteljima pokrenute sankcije?

- Budući da snimke vrlo jasno otkrivaju identitet građana ali i registracije vozila, Ivkomove službe sa svima su stupile u kontakt. Pod prijetnjom sankcija, svi građani pristali su na podmirenje troškova odvoza otpada, a nekima od njih, koji nisu kod kuće dosad imali kante za smeće, odmah je uvedena obveza organizirana odvoza – poručio je M. Stanko.

 

 

Ključne riječi

Komentara 1

DR
drug
13:56 09.09.2011.

Koji smrad... da im je mrsko iskopati malu rupu ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije