Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 168
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čišćenje Gaze

U Kolosu kažu da nisu dovozili otpad. Sanacija na proljeće

'11.01.2013., Karlovac - Divlji deponij  na kojem su gradevinski i drugi otpad odlagale gradske tvrtke, HS produkt i drugi, zbog cega je Grad Karlovac kazneno prijavljen.  Photo: Kristina Stedul Fabac
'Kristina Stedul Fabac/PIXSELL'
17.01.2013.
u 13:30

Dogovoreno je u prosincu da Čistoća sanira teren, a daljnjih informacija nemamo – kaže županijski pročelnik Marinko Maradin

Kolos nije odlagao nikakav građevinski otpad na prostor prognaničkog naselja na Gazi, niti je u kolovozu 2012. godine radio na rušenju bilo kakvih građevina – odgovara na naš upit direktor Kolosa Mijo Lorković.

Bili su prozivani da su jedni od odgovornih za stvaranje divljeg deponija u četvrti Gaza. Podsjetimo da je gradski vijećnik SDP-a Miroslav Delić prozvao neke od njih da su dovozili otpad na Gazu nastao adaptacijom pogona HS produkt, radovima u Ulici Luščić...

Inspekcija zaštite okoliša prekršajno je prijavila Grad jer nije postupio po njezinu nalogu i u roku od 15 dana uklonio otpad. Tu je dužnost zatim prebacila na Karlovačku županiju, no rokovi su prolazili. Velike količine otpada danas i tamo stoje.

 – Dogovoreno je u prosincu da Čistoća sanira teren. Druge informacije nemamo. Tlo je močvarno i može se sanirati samo za sušnog razdoblja – objašnjava mjerodavni županijski pročelnik Marinko Maradin.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije