Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MARINA BUDIMIR

'U kampanju smo uložili oko 5000 kuna vlastitih sredstava i nismo davali nikakva lažna obećanja'

Marina Budimir
Foto: Marko Mrkonjić/PIXSELL
17.03.2019.
u 19:55

Nitko u Iloku nije višak te pozivam sve da se sa svojim idejama, prijedlozima i aktivnostima uključe u razvoj grada, kaže Marina Budimir

Na prijevremenim izborima za Gradsko vijeće Iloka nezavisna lista, koju ste vi predvodili, premoćno je pobijedila. Kako ste uspjeli još jednom poraziti HDZ i SDP??

Iskreno, očekivala sam pobjedu i poslije svega mogu samo zahvaliti građanima na povjerenju. Mislim da su građani Iloka i prigradskih naselja prepoznali moj dosadašnji rad i sve ono što sam radila i radim od kako sam na čelu grada kao gradonačelnica. Svi znaju što se i kako ranije radilo u Iloku, a kako se radi danas od kako sam ja na čelu grada. HDZ s partnerima izazvao je prijevremene izbore iako za to nije bilo nikakve potrebe. Imali su većinu u vijeću, mogli sve izglasati, a sada su dobili manje nego što su imali. Građani sve to vide i ne može ih se samo tako lako prevariti, slagati i kupiti nekakvim lažnim obećanjima. Shvatili su što mi je želja, raditi za interese grada i njegovih građana.

Tko su ljudi na vašoj listi koji su tako uvjerljivo dobili izbore u Iloku?

To su obični, ali prepoznatljivi građani koji ranije nisu bili u politici. Uz to su hrabri i nisu se dali uplašiti na što sam iznimno ponosna. I oni su se suočavali s raznim pritiscima kojima su odoljeli. Isto tako vidjeli su kako me se i za što neistinito proziva. Pri tome mi smo u našu izbornu kampanju uložili oko 5000 kuna vlastitih sredstava i nismo davali nikakva lažna obećanja, potpisivali predugovore i sl.

Što poslije ovih izbora i pobjede vaše liste, koja vam osigurava apsolutnu većinu u Gradskom vijeću, mogu očekivati Iločani?
Imat ćemo stabilno vijeće i mislim da slijedi jedan dobar period za Grad Ilok. Nastavit ću raditi prema svome programu za sve građane, za sve generacije grada jer želim svima pružiti priliku i da se svi osjećaju zaštićeno. Nitko u Iloku nije višak te pozivam sve da se sa svojim idejama, prijedlozima i aktivnostima uključe u razvoj grada. Infrastruktura u Iloku je kvalitetna pa ćemo maksimalne napore dati na razvoj gospodarstva. Prošle godine vraćali smo dugove i zaostatke koji su stvoreni ranijih godina, a sada krećemo s aktivnostima koje bi trebale donijeti oporavak gospodarstva.

Ključne riječi

Komentara 25

DU
Deleted user
20:24 17.03.2019.

Sretno, i mnogo uspjeha.

VA
Valer
20:13 17.03.2019.

Stranke tipa HDZ/SDP odlaze u povijest.

DU
Deleted user
20:33 17.03.2019.

Bravo za Ilok. Samo naprijed. Samo treba delati, imati proizvode i plan razvoja. Bute se vi uskoro digli. Imate najbolje vinograde, vina u europi!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije